Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Dictatura unei coaliții votate de 3 milioane de oameni și trăită de 20 de milioane de români

Decizia Guvernului de a adopta ordonanțele privind modificările la Codul Penal și grațierea a stârnit revolta unei țări întregi. Pavel Abraham vorbește de câteva zile despre folosirea muniției de război împotriva manifestanților care protestează pașnic.

8000 de întreprinderi, 250.000 locuri de muncă ale învestitorilor germani sunt puse în pericol. Acesta este doar un exemplu, întrucât, la fel, este și cazul altor țări cu mii de investiții în România, care se gândesc să se retragă din țara noastră. Guvernul Grindeanu a subminat, astfel, economia națională, a declarat jurnalistul Mihai Rusu citând cele mai importante ziare de limbă germană din Austria, Elveția și Germania.

România trăiește coșmarul instaurat de dictatura unei găști de penali votați de 3 milioane de cetățeni cu drept de vot într-o țară cu 20 milioane de locuitori.

Ceea ce face Guvernul Grindeanu la numai câteva săptămâni de la învestitură nu poate să nu aducă în discuție și prezența la vot. Cei care au ales să nu-și exprime dreptul de vot sunt criticați, punându-li-se în spate dezastrul spre care se îndreaptă România. Da!

Oamenii și-au pierdut încrederea în clasa politică, peste 10 milioane au refuzat să voteze, iar sondajele de opinie arată că alegătorii PSD provin din trei mari categorii: membrii partidului, asistații social și pensionarii. Sunt compatrioții noștri și tot respectul și considerația pentru aceștia, dar România înseamnă cu mult mai mult, poporul s-a hotarât să iasă în stradă pentru a fi văzut și ascultat.

Andrei Pleșu amintește că în favoarea PSD-ALDE au votat 18% din românii cu drept de vot, adică puțin peste 3 milioane.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share