Directorul CDC a declarat ca pedofilii transmit copiilor variola maimuței. Halucinant: nu violul este problema

Directorul CDC, Rochelle P. Walensky, a declarat că pedofilii homosexuali transmit variola maimuțelor copiilor mici. Deci să înțelegem că este normal sau ce a vrut să spună? Să o mai rărească sau să se vaccineze pentru a putea continua?

Pedofilii transmit copiilor variola

Trăim o epocă a absurdului și a descreierării în care … Dumnezeu cu mila, scapă cine poate! Iată că nu relațiile homosexuale cu minori sunt problema, ci pojarul sau vărsatul – orice ar fi el și al oricui ar fi: al rinocerului, al maimuței, oreionul șopârlei sau gripa popândăului. Problema nu e că se violează copiii! Niciun moment nu s-a atras atenția asupra crimei, asupra atentatului la viață, la tortura copiilor, ci să fie atenți pedofilii să nu facă urticarie!!!

”Se vorbește ca despre un fapt absolut normal! Și nu e nicidecum prima dată!”, comentează un internaut care urmărește ituația și care, indirect, m-a determinat sa scriu acest articol.

Această boală din era medicală, variola maimuței, una care a venit la pachet cu hiperbola care a îngenunchiat omenirea timp de doi ani, creează dispute dintre cele mai delirante, demne de spitalul de nebuni.  Cele mai multe cazuri au fost depistate în rândul bărbaților homosexuali și bisexuali care au contacte sexuale frecvente, scrie cotidianul.ro

Variola maimuței nu este considerată pur și simplu o infecție cu transmitere sexuală (ITS), boala fiind transmisă și prin contactul apropiat cu o persoană infectată. Virusul provoacă apariția și răspândirea pe tot corpul a unor erupții cutanate asemănătoare unor coșuri, care pot fi extrem de dureroase și pruriginoase, precum și alte complicații.

Urmăriți un video halucinant:

De obicei, infecția se vindecă de la sine la pacienții adulți, fără tratament sau spitalizare, dar Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a avertizat că rata de deces a copiilor mici este mai mare din cauza bolii.

Ne facem datoria de a informa cititorii, de a sesiza implementarea unei așa-zise normalități care este începută de zeci de ani, nu de ieri-de azi. Pentru cine are ochi de văzut și urechi de auzit, încă o dată îi îndemn să citească Protocolul de la Toronto aici!

Oficialii OMS s-au reunit în această săptămână pentru a stabili dacă virusul ar trebui să fie declarat urgență de sănătate publică de interes internațional. De asemenea, în SUA există o îngrijorare tot mai mare că răspândirea rapidă a variolei maimuței ar putea să o transforme într-o boală cu transmitere sexuală, similară cu herpesul sau gonoreea.

Duminică, fostul comisar al US Food and Drug Administration, Scott Gottlieb, a declarat că este posibil ca țara să se afle „în pragul” ca virusul să devină endemic, titrează același site de știtri, cotidianul.ro.

PROTOCOLUL DE LA TORONTO – documentul pe care trebuie sa-l cunoasca toata lumea

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share