Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Dispensar în comuna Nucet. Cabinet stomatologic și de consult, ecograf, farmacie și sală de tratament

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a inaugurat, astăzi, un nou dispensar medical construit în comuna Nucet. ”Echipa primăriei condusă de doamna Luisa Bărboiu a reușit să implementeze cu succes un obiectiv mai mult decât necesar locuitorilor de toate vârstele din Nucet”, a precizat liderul PSD.
Realizată prin PNDL, investiția s-a ridicat la 2.300.000 de lei și a prevăzut:
▫️ un cabinet stomatologic;
▫️ un cabinet ecograf;
▫️ două cabinete consult general;
▫️ o sală de tratament imediat;
▫️ o farmacie.
„Alături de colegii mei am felicitat-o atât pe doamna primar, cât și pe toți cei implicați în acest proiect!
 Modernizarea comunei Nucet este o muncă de #𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚̆, iar Consiliul Județean Dâmbovița susține financiar investițiile localității. Recent, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, au fost finalizate lucrările de amenajare de acostamente, rigole betonate și accese în curți pe cei 2,3 km ai drumului județean DJ722. Valoarea totală a investiției s-a ridicat la aproximativ 2.500.000 de lei, iar Consiliul Județean a asigurat 1.150.000 de lei”, a mai spus Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița.
 Tot pentru locuitorii din Nucet, prin PJDL 3, s-a încheiat un parteneriat cu primăria comunei care prevede același tip de lucrări pe drumul județean DJ 722 și drumul comunal DC 57. Valoarea totală a acestui proiect este de 1.000.000 de lei, Consiliul Județean Dâmbovița urmând să contribuie cu aproape 500.000 de lei.
 Pe de altă parte, datorită 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚, 𝐋𝐢𝐜𝐞𝐮𝐥 𝐓𝐞𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜 𝐍𝐮𝐜𝐞𝐭 și 𝐒̦𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐚̆ 𝐍𝐮𝐜𝐞𝐭 vor fi dotate cu echipamente, laptopuri, table interactive și inteligente, mobilier, scaune, pupitre, dulapuri individuale pentru copii, în valoare de 1.850.000 de lei.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share