Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Dispensar medical în comuna Produlești, inaugurare 8 mai 2023

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a inaugurat astăzi, 8 mai 2023, dispensarul medical din comuna Produlești, investiție realizată cu fonduri din cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală.
Update 8 mai:
La eveniment au fost prezenți vicepreședinții Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea și Antonel Jîjîe, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, secretarul general, Dan Popa, primarul George Georgescu, primari din localitățile apropiate.
 Valoarea totală a proiectului este 2.900.000 de lei, iar contribuția Consiliului Județean Dâmbovița este de 1.300.000 de lei.
Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, declarații:
”Am inaugurat complexul medical de care oamenii din Produlești, dar și medicii de familie din comună aveau mare nevoie. Prin toate proiectele Consiliului Județean Dâmbovița, vom asigura accesul la îngrijirea medicală și la servicii de sănătate de calitate tuturor dâmbovițenilor. Doar prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, susținem construirea a 7 dispensare și cabinete medicale. Investițiile se ridică la aproximativ 17.500.000 de lei, Consiliul Județean Dâmbovița asigurând 7.100.000 de lei pentru implementarea acestor proiecte.
Modernizarea șanțurilor și a trotuarelor pe drumul județean DJ 721 în satul Produlești este un alt proiect pe care Consiliul Județean Dâmbovița l-a derulat în parteneriat cu primăria Produlești. Din suma totală a asocierii, 2.280.000 de lei, administrația județeană a contribuit cu 50% din costuri, 1.140.000 de lei.
 Totodată, în Produlești se lucrează la extinderea rețelei de canalizare. Vorbim aici de peste 16 km de rețea nouă de apă uzată, la care se vor realiza și 968 de racorduri. Investiția în Produlești, pe sectorul de ape uzate, reabilitare rezervoare de înmagazinare apă potabilă și stații noi de pompare apă uzată, se ridică la peste 32.000.000 de lei.
 Pe de altă parte, administrația condusă de primarul George Georgescu mai are aprobate prin „Anghel Saligny” două proiecte:
 Reabilitare pod peste pârâul Șuța – 2.500.000 de lei;
 Reabilitare străzi, sisteme de colectare și evacuare ape pluviale și accese proprietăți – 11.100.000 de lei.
Totalul investițiilor din comuna Produlești, numai prin cele trei programe plus contribuția administrației publice locale, se ridică la 50.000.000 de lei. Felicitări ECHIPEI de la primăria Produlești!”

Stirea inițială: Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, va inaugura mâine, 8 mai 2023, dispensarul medical din comuna Produlești, investiție realizată cu fonduri din cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală.

Beneficiar: Comuna Produlesti
Descriere: “CONSTRUIRE DISPENSAR UMAN SI AMENAJARE INCINTA IN COMUNA PRODULESTI, JUDETUL DAMBOVITA” – proiectare si executie Valoarea estimata a contractului fara TVA – 2.232.681,00

Noul centru medical este construit pe amplasamentul vechiului dispensar și va deține două cabinete medicale, sală de tratament, farmacie, cabinet stomatologic, toalete și alte spații necesare desfășurării activității cadrelor medicale, plus dotările aferente, potrivit primarului George Georgescu.

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share