Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

DN 71 Bâldana – Târgoviște: A fost semnat contractul pentru lărgirea la 4 benzi

Drumul Național 71 Bâldana – Târgoviște intră în linie dreaptă de construcție, mai exact lărgirea la patru benzi. Anunțul a fost făcut astăzi de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la sediul PSD Dâmbovița.

DN 71 Bâldana – Târgoviște – „𝐌𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐢𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐜 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥 𝐃â𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚”

”𝐀 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐬𝐞𝐦𝐧𝐚𝐭 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐥𝐚̆𝐫𝐠𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐚 𝟒 𝐛𝐞𝐧𝐳𝐢 𝐚 𝐭𝐫𝐨𝐧𝐬𝐨𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐝𝐫𝐮𝐦 𝐃𝐍𝟕𝟏 𝐁â𝐥𝐝𝐚𝐧𝐚-𝐓â𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐬̦𝐭𝐞.
 Asocierea de firme care a câștigat licitația publică va moderniza tronsonul cuprins între Bâldana și Târgoviște, prin lărgirea lui la 4 benzi de circulație. 𝐀𝐜𝐞𝐬𝐭𝐚 𝐚𝐫𝐞 𝐨 𝐥𝐮𝐧𝐠𝐢𝐦𝐞 𝐝𝐞 𝟒𝟒,𝟏𝟑 𝐤𝐦 𝐬̦𝐢 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐯𝐚̆𝐳𝐮𝐭𝐚̆ 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢/𝐬𝐚𝐮 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐚 𝟒 𝐩𝐨𝐝𝐮𝐫𝐢 𝐬̦𝐢 𝐚 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐩𝐚𝐬𝐚𝐣 𝐩𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐬𝐞𝐮𝐥 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥.
 Durata contractului, care are o valoare de aproximativ 𝟏.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢 (𝐓𝐕𝐀 𝐢𝐧𝐜𝐥𝐮𝐬), este de 34 de luni, iar din această perioadă 12 luni sunt alocate pentru proiectare și 22 luni pentru execuția lucrărilor.
 În urmă cu doar un an și două săptămâni, alături de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, prezent în Dâmbovița, și secretarul de stat Ionuț Săvoiu, anunțam deblocarea acestui proiect vital pentru dezvoltarea întregii zone. Mulțumim parlamentarilor PSD Dâmbovița pentru că s-au implicat activ în susținerea și promovarea acestui proiect, mulțumim tuturor celor care au înțeles cât de important este acest drum pentru județul nostru”, a explicat Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița.
Imagini din conferința de presă:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share