Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Doi tineri de 31 și 25 de ani au violat o femeie din Glodeni, Dâmbovița

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, au documentat activitatea infracțională a doi bărbați bănuiți de viol, complicitate la infracțiunea de viol și tentativă la infracțiunea de viol

La data de 6 mai a.c., în jurul orei 19:19, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie de 25 de ani, din Glodeni, cu privire la faptul că a fost victima unui viol.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv doi bărbați de 31 și 25 de ani.

Din cercetările efectuate, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, s-a stabilit că, la data de 6 mai a.c., în jurul orei 16:00, cei doi ar fi determinat victima să meargă într-un loc mai retras din comuna Glodeni, unde, unul dintre aceștia, prin constrângere morală și fizică, ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta.

Totodată, prin același mod, tânărul de 25 de ani, ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu persoana vătămată.

Cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar, astăzi, 7 mai, au fost prezentați magistraților, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, complicitate la infracțiunea de viol și tentativă la infracțiunea de viol.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share