Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Dominic Fritz a câștigat Timișoara contra lui Robu la o diferență de aproape 20%

Dominic Fritz a câștigat alegerile, după ce candidatul Alianței USR-PLUS ar fi luat peste 10 procente, din alte surse, chiar 20%,  în fața lui Nicolae Robu.

Dominic Fritz

Dominic Fritz, candidatul Alianței USR-PLUS la Timișoara, a câștigat alegerile locale, după ce l-a învins pe Nicolae Robu, actualul primar PNL.

Diferența dintre cei doi ar fi de peste 10%, potrivit unor surse mainnews.ro.

Alianța USR-PLUS a câștigat alegerile pentru Consiliul Municipal Timișoara.

Am pierdut, este voința timișorenilor, diferența este mare. Comparând numărul de voturi, diferența este surprinzător de mare, nu o pot spune în procente. Am considerat că va fi un scor strâns și am fost optimis până în ultimul moment dar diferența este mare ceea ce înseamnă că așteptările timișorenilor sunt altele. Dezvoltarea în forță nu a dat satisfacție. Vă spun sincer că dacă ar fi fost să aleg dacă aș pierde la o diferență mică sau una mare, aș fi ales să pierd la o diferență mare. Nu am nicio suferință. Înseamnă că nu mă pliez pe ceea ce vor timișorenii pentru următorii patru ani. Asta e viața, fără regrete! Recunosc, nu pot fi ipocrit, mi-ar fi plăcut ca obiectivele pentru care am luptat atât – noul stadion, Sala Polivalentă, Pasajul Solventul – să fie asociate cu al treilea mandat al meu. N-a fost să fie. Eu sunt fericit cu ceea ce am realizat până la vârsta mea – atât în cariera mea academică, cât și în cea de primar”, a spus Nicolae Robu, pentru tion.ro.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share