Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Domnule Președinte Iohannis: “co” – azi, “pi” – mâine și “ii” – poimâine, haideți că se poate!

barnevernet Iohannis oficial media bodnariu

O tacere peste toti reprezentantii romanilor cand vine vorba despre teroarea abatuta asupra copiilor. Se intampla lucruri groaznice in Norvegia, acolo unde inca o familie a fost distrusa de sistemul aberant de protectie sociala.

Ambasadorul Romaniei tace, ambasadoarea Norvegiei tace, ministrul de externe tace, presedintele cred ca vrea sa spuna ceva dar nu poate din prima. Da, domnul Klaus Iohannis vrea!

Cred ca romanii doresc sa vada ca presedintele ales de ei, mai ales de romanii din diaspora, este interesat de soarta copiilor smulsi din sanul familiilor. Pentru asta ar putea rosti o silaba pe zi si pana vineri am sti ca se implica. Domnule Presedinte Iohannis: “co” – azi, “pi” – maine, si “ii” – poimaine, haideti ca se poate!

A fost nevoie de mediatizarea cazului familiei Bodnariu pentru a afla ce se intampla in Norvegia legat de asa-zisa protectie a copiilor. V-am informat și noi asupra motivelor aberante pentru care Protectia Copilului din Norvegia desparte copiii de parinti în articolul precedent- “Pisica a urinat pe parchet” – Motive aberante pentru care Protecția Copilului din Norvegia desparte copiii de părinți

Massmedia vorbeste despre acest subiect, au loc proteste in toata tara, si cu toate acestea nimeni nu spune si nu misca nimic. Politicienii pusi sa apere interesele romanilor tac malc. Ce se ascunde in spatele acestor actiuni ale CPS? Cati sunt nativi norvegieni si cati sunt imigranti romani sau de alta nationalitate? A intocmit cineva o statistica referitoare la nationalitatile familiilor despartite de Barnevernet?

Iata trei dintre motivele invocate de catre asistentii sociali ai Barnevernet, pentru a desparti copiii de parintii lor. Motivele sunt incluse intr-o lista intocmita de profesoara universitară Marianne Haslev Skånland  si au fost folosite in cazuri sociale de cei de la Protecția Copilului din Norvegia (CPS) atunci când au luat copiii de la părinți și i-au plasat în familii surogate sau instituții, scrie Irina Ursu pentru Politic Scan.

“Psihologii au constatat că mama nu face o omletă bună și nu taie pâine în felii suficient de subțiri. 

Copilul le zâmbește străinilor pe stradă, iar asta înseamnă că nu este atașat de mamă. 

Tatăl s-a rănit la picior și nu poate urca pe scară, deci nu este capabil să șteargă geamurile.”

Ziceti ceva, domnule Presedinte; hadeti ca se poate!

 

@Cristi Iordache

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share