Donald TRUMP a găsit tratamentul impotriva Covid 19! Vreau ca toată lumea să-l primească GRATUIT!

  • Doctorul lui Trump: „Președintele nu mai are simptome de peste 24 de ore”
  • Donald Trump: „Mi-au dat Regeneron. A fost incredibil. M-am simțit bine imediat”
  • Donald Trump: „Vreau ca toată lumea să primească același tratament ca președintele”

Donald Trump s-a întors în Biroul Oval, pentru prima oară după externare. Nici nu zici că președintele american a fost infectat cu sars-cov-2. Trump a explicat ce l-a ajutat să se pună pe picioare atât de repede – cocktailul d anticorpi de la Regeneron, pe care l-a primit în prima zi de la internare.

Donald Trump, președintele SUA: „Mi-au dat Regeneron. A fost incredibil. M-am simțit bine imediat. Acum trei zile mă simțeam la fel de bine ca acum.”

Trump nu vrea să fie invidiat că a primit un tratament preferențial. Vrea ca medicamentul să ajungă la toată lumea, ba chiar gratuit.

Donald Trump, președintele SUA: „Vreau ca toată lumea să primească același tratament ca președintele, deoarece eu mă simt grozav. Mă simt perfect. A fost ca o binecuvântare de la Dumnezeu că am făcut COVID. A fost o binecuvântare mascată.”

Cel mai recent buletin de sănătate al lui Trump este foarte bun. Sean Conley scrie să președintele nu mai are niciun fel de simptome de mai bine de o zi și nu a mai avut nevoie de oxigen de la spitalizare. De asemenea, în corpul lui Trump sunt anticorpi împotriva COVID-19, mai scrie în buletinul de sănătate.

Președintele SUA, Donald Trump, spune că cocktailul experimental cu anticorpi de la Regeneron pe care l-a luat ca parte a tratamentului său COVID-19 a fost un „remediu” nu „terapeutic”.

„Unii oameni nu știu cum să definească terapeutic”, a spus el.
„Îl văd diferit – este un remediu.
„Asta vreau eu pentru toată lumea.”

Într-un videoclip lansat după șederea sa la Centrul Medical Militar Național Walter Reed, președintele Trump a spus că diagnosticul său COVID-19 este o „binecuvântare de la Dumnezeu”.

„Am intrat, 24 de ore mai târziu mă simțeam grozav”, a spus el.

„Vreau ca tuturor să li se ofere același tratament ca și președintele dvs. pentru că mă simt minunat.

„Aceasta a fost o binecuvântare de la Dumnezeu că am prins-o – a fost o binecuvântare deghizată”.

Președintele Trump lua cocktailul de anticorpi Regeneron împreună cu zincul, vitamina D, famotidina, melatonina, aspirina, Dexametazona și Remdesivir.

„Am petrecut patru zile acolo și am intrat și nu mă simțeam atât de fierbinte și într-o perioadă foarte scurtă de timp mi-au dat Regeneron, se numește Regeneron și alte lucruri, dar cred că asta a fost cheia.”

„M-am simțit bine imediat.”

Președintele Trump a spus că Regeneron și un medicament similar de la Eli Lilly vor veni în curând și vor fi eliberate „în regim de urgență”.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share