Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

„Donăm sânge, dăruim viață!” – Campanie inițiată de USR Dâmbovița

Joi 19 decembrie, s-a derulat prima etapă a Campaniei inițiate de USR Dâmbovița „Donăm sânge, dăruim viață!” 108 milioane de donații de sânge se fac anual in lume, însa Romania se situează pe ultimele locuri in ceea ce privește donarea.
Donăm sânge dăruim viață
Din lipsa de sânge, multe intervenții chirurgicale sunt amânate, iar vieți care puteau fi salvate sunt pierdute. Este nevoie de minim 700 de donatori zilnic pentru ca toți pacienții in nevoie, sa primească sângele necesar. Fii chiar tu unul dintre ei! Acordă o ora din viata ta, pentru a salva nu una, ci trei vieți!

„Donăm sânge, dăruim viață!”

Membri și simpatizanți USR au fost prezenți la prima oră la Centrul de Transfuzie Dâmbovița din Târgovişte, unde au donat sângele atât de necesar în cazurile medicale.
Vom permanentiza această acțiune și invităm cât mai multe persoane să doneze VIAȚĂ! Contravaloarea bonurilor de masă și alte daruri din partea membrilor USR vor fi transmise lui Moș Crăciun pentru a fi dăruite copiilor.
Mulțumiri celor prezenți și celor care ne-au susținut dar nu au putut fi astăzi cu noi. Mulțumurile noastre se îndeaptă și către Centrul Transfuzie Dambovita, doamnei director și personalului profesionist și amabil.
Felicitări inițiatorilor, participanților și susținătorilor!

Centrul de Transfuzie Sanguina Dambovita

”Azi multumim USR Dambovita pentru initiativa de a adresa un indemn la donare de sange, ca un act de constiinta civica, de generozitate si compasiune cu cei aflati in suferinta!Acum stim ca putem conta, la nevoie, pe sprijinul lor, parte dintre ei fiind donatori fideli! Sa aveti o zi minunata, cum va e si inima!”

Unde pot sa donez?

O persoană poate să doneze în orice Centru Județean de Transfuzii din fiecare județ. Pentru a vedea adresele CENTRELOR UNDE POTI SA DONEZI sânge.

#USRDâmbovița
#USRTârgoviște
#USRDărmănești
#USReFain
#Donămsângedăruimviață
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">