Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Două persoane care aveau asupra lor substanţe interzise, au fost depistate de jandarmi

Un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Glad Voievod” Timişoara a depistat două persoane care aveau, asupra lor, substanţe despre care există suspiciunea că reprezintă droguri de risc.

Jandarmii aflați în serviciu de ordine publică în municipiul Timișoara, au fost sesizați duminică, 6 iunie a.c., cu privire la faptul că, de pe un bloc de locuințe din zona Circumvalațiunii, a căzut o bucată de cărămidă. Ajunși la adresa precizată, jandarmii au urcat pe imobil unde au găsit două persoane care aveau asupra lor țigarete ce au, în conținut, masă vegetală de culoare verde-olive și un recipient cu muguri din aceeași masă vegetală, despre care există suspiciunea că reprezintă droguri de risc.

Cele două persoane au fost identificate, fiind vorba de doi bărbați cu vârsta de 21 respectiv 22 de ani, cu domiciliul în municipiul Timișoara.

Bunurile găsite au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor și au fost întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere faptul că reprezintă infracţiune „deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share