Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Dragnea, dă-te prins! Se strânge lațul după ce și-a mazilit oamenii buni din PSD

Dragnea și-a mazilit oamenii buni din PSD. O demisie a domnului Țuțuianu pe motiv că a dat un comunicat de presă nepotrivit și scut împotriva lui Shhaideh și Plumb, cercetate penal. 

dRAGNEA și-a mazilit oamenii buni din PSD

De ce? Pentru că Adrian Țuțuianu era prea bun și în PSD nu trebuie să ai mai multă carte decât liderul maxima. Nici relații cu Hans Klemm și americanii. Nici să faci curat și să îți respecți cetățenii și țara.

De ce devenise Țuțuianu periculos pentru Dragnea!

Nu poți fi îmbrăcat mai bine decât Liviu, nici să ai mustața mai stufoasă, nici mai multe terenuri de tenis. Dar chiar dacă toate astea nu le ai și îți permiți să iei munca în serios, atunci, la o țigară și-un whiskey ești linșat de lorzii și ducii de Teleorman pe motiv că poți să-i iei coroana și regatul.

Apărați vor rămâne cei care vând țara prin offshore-urile lui Dragnea, care îi mai dau un lac, un braț de fluviu, o bucată din Carpați, un procent din Hidroelectrica. Prin Teldrum, nu pe persoană fizică.

Și-a mazilit oamenii buni din PSD

Țuțuianu a demisionat pentru mai nimic, dar Shhaideh și Plumb nu.

Păi da! Azi vorbim despre două PSD-uri: unul de Teleorman, iar altul care trebuia condus de Țuțuianu pe relația Firea-Oprișan cu sprijinul lui Tudose, un premier care amețit de promisiunile lordului protector și cocoșat, i-a trădat pe aceștia din urmă. Dar și el va avea soarta lui Buckingham și va primi un nod de sfoară în loc de un ponton pe Belina.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share