Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Drool.ro – Ghidul Tău pentru Cumpărături de Black Friday cu Reduceri de Până la 50%

Black Friday este aproape aici, iar Drool.ro se pregătește să vă facă cumpărăturile de sărbători mai accesibile ca niciodată! Cu reduceri impresionante de până la 50%, suntem bucuroși să vă oferim un ghid complet al evenimentului nostru de Black Friday, împreună cu condițiile avantajoase pentru clienții noștri loiali.

Perioada Black Friday Drool.ro:

Primul Val: 6-19 noiembrie – Aceasta este perioada de pregătire pentru evenimentul principal, în care vă prezentăm o selecție specială de oferte pentru a vă încălzi motoarele pentru Black Friday.

Al Doilea Val: 10-19 noiembrie – În această perioadă, vă invităm să explorați o gamă variată de produse reduse, pregătindu-vă pentru Black Friday.

Cum să profitați la maximum de Black Friday la Drool.ro?

1. Cumpărături Cumulate:

Dacă ați achiziționat produse în valoare de minimum 500 de lei până la sfârșitul anului 2023, sunteți eligibil pentru a deveni parte a Clubului Drool. Chiar și comenzile separate se vor cumula pentru a atinge acest obiectiv. Și pentru cei care au deja comenzi în valoare de minimum 1000 de lei de la începutul anului 2023 până pe 31 august, intră automat în club și pot profita de avantajele sale.

2. Abonare la Newsletter:

Asigurați-vă că sunteți mereu la curent cu cele mai recente noutăți, oferte și evenimente speciale. Înscrieți-vă în newsletter-ul nostru și veți primi informații exclusive în inbox-ul dumneavoastră.

Înscrie-te la Newsletter!

3. Crearea Contului:

Pentru a beneficia de avantajele exclusive ale Clubului Drool, faceți-vă un cont pe Drool.ro. Este simplu, rapid și vă va deschide ușa spre o experiență de cumpărături mai plăcută.

Creează-ți CONT!

Avantaje ale Clubului Drool:

Retur Gratuit și Schimb Simplu: Vă oferim flexibilitate totală – puteți returna sau schimba produsele, în condiții perfecte, în termen de 14 zile de la achiziție, fără costuri suplimentare.

Discount la Transport: Pentru membrii Clubului Drool, oferim o reducere de 5 RON la costul transportului pentru fiecare comandă, indiferent de metoda de plată – CARD sau Ramburs.

Recompense Cumulate: Prin achizițiile dumneavoastră, aveți șansa de a obține recompense valoroase, cum ar fi informații în premieră despre PRODUSELE NOI și acces la PROMOȚIILE exclusiviste ale Clubului Drool.

Toate aceste avantaje sunt disponibile doar pentru persoanele fizice. Echipa Drool poate modifica condițiile de apartenență la Clubul Drool în timp, pentru a vă oferi cele mai bune oferte și avantaje.

Pe măsură ce ne pregătim pentru Black Friday, vă invităm să vă alăturați Clubului Drool și să vă bucurați de cele mai impresionante reduceri ale anului. Fii cool, fii Drool!

Drool.ro – Răsplătim Loialitatea ta cu Fiecare Cumpărătură!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin