Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Drumul Județean 709F din Masivul Parâng gata asfaltat

Astăzi, au fost recepționate lucrările la ultimul kilometru de drum, care a făcut obiectul unei investiții realizate din fondurile proprii ale Consiliului Județean Hunedoara.
Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, administratorul public Costel Avram și echipa care s-a ocupat de proiect au efectuat , astăzi, o vizită în Parâng, pe acest din urmă tronson modernizat (între pilonul 17 și școala sportivă).
Împreună cu constructorul, a fost verificată și  calitatea lucrărilor la sectorul de drum, care a fost  dat oficial,  în folosință.
„Am investit circa 2,2 milioane de lei, dar fiecare leu cheltuit a meritat. Un sector important din DJ 709F a fost modernizat cu fonduri atrase prin PNDL 2, iar noua arteră și-a dovedit pe deplin utilitatea.
Era și păcat să nu fi investit și în porțiunea care nu a fost cuprinsă în proiectul inițial, astfel încât să avem un drum modernizat integral. Când faci ceva pentru cetățeni, nimic nu este mult sau scump. Pentru confortul cetățenilor, al celor care au cabane aici și al iubitorilor de munte, Consiliul Județean Hunedoara a realizat, iată, o investiție utilă. Mulțumesc constructorului care s-a mobilizat și, în doar câteva luni, a reușit să finalizeze o lucrare demnă de toată lauda”, a declarat președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin