Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Dumnezeul achizițiilor sau Cum refuzăm să vedem dincolo de aparențe!

Se apropie alegerile. PSD vrea din nou votul majoritar al românilor, unanimitate dacă se poate, dar fără ca el să își modifice cumva atitudinea față de electori. Același praf în ochi, aceleași sfruntate minciuni împotriva evidenței.

Liviu Dragnea spune cu emfază: „Programul Național de Dezvoltare Locală îmi este foarte drag. Și îmi aparține mie și lui Sevil Shhaideh.” (10 miliarde de euro investite în acest Program.) Viorica Dăncilă, cu aceeași emfază, spune că a „scos țara din noroi”- ca să se exprime mai plastic. Dar noroiul scufundă localnicii cu căruțe cu tot.

Cât de mare a fost grija PSD -pe parcursul acestui mandat- de românul de rând, de școlile și grădinițele lui, de șosele și autostrăzi, de educație și sănătate? Fondurile europene menite să reabiliteze, să creeze confort, nivel de trai sunt alocate tot luxurilor pesede, cu obstinență; sub masca investiției lor în renovări, dar mărind chiar de câte 4 ori prețurile, aceste fonduri au trecut pe lângă nevoile reale ale oamenilor. Din nou. Atminteri, la o anchetă, primarii, viceprimarii devin bolnavi ori de negăsit.

PSD uită că are față de oameni o atitudine de dispreț care se transformă subit în slugărnicie când vin alegerile, uită că minciunile electorale nu le mai sunt crezute pentru că oamenii se simt înșelași în așteptări, prostiți, folosiți. PSD uită că fiind ales, el este Dator electoratului, cetățeanului!

Suntem un popor de drept credincioși ortodocși, cu frică de Dumnezeu, unii mai mult, alții mai puțin, dar spun că în preoți deja nu știu de se mai poate încrede omul care merge cu credință la biserică. Și nu spun asta ca un infam păgân, ci pur și simplu constat cote alarmante ale deformării funcției preotului în societatea pe care o „păstorește”.

Vă invit să vedeți următorul material video spre a înțelege ce reprezintă PSD și cât e de strânsă legătura acestuia cu biserica; asta dacă mai era nevoie. Sub sutana preoțească -diavolul gol! „Dumnezeu face minuni. De-aia slujim Lui, că El ne iubește și face minuni.”(spune pr. Mădălin Iscru).

 

Concluziile vă aparțin.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin