Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Echipează-ți mașina cu un difuzor auto dedicat. Optează pentru calitatea celor de la Soundhouse!

Știai că aproape 35% din timpul petrecut la volan se rezumă la statul în aglomerație? Orașele mari se extind, iar șofatul devine o activitate pe jumătate pasivă. Dar de ce să nu utilizezi acest timp util și frumos? De exemplu, poți asculta un podcast sau poți să termini o carte audio pe care ai tot amânat-o.

difuzor auto dedicat

Indiferent de conținutul media pe care vrei să-l audiezi, cel mai important e să dispui de difuzoare audio și de un sistem audio general, adaptat vehiculului tău. De exemplu, niște difuzoare BMW nu se vor potrivi pe un Mercedes sau viceversa, deoarece fiecare brand construiește diferit sistemul audio.

Dacă ești în căutarea unor pachete dedicate pentru sistemul audio al mașinii tale, atunci e cazul să începi cu un difuzor auto dedicat. Care sunt avantajele acestuia?

1.     Difuzorul îți potențează sunetul

Grație amplasării în sistemul audio al autoturismului a unor difuzoare dedicate, vei obține un sunet mai puternic, dar și mai curat, ceea ce evident se resimte pe termen lung. Calitatea audierii va crește considerabil și, respectiv, te-ai putea concentra mai ușor. De exemplu, îți recomandăm sistemele Plug&Play de la Audison care se integrează ușor, fără a modifica ecosistemul de cablaje al automobilului, ceea ce, în mod clar, îți economisește considerabil resursele disponibile.

2.     Difuzoarele dedicate formează un subsistem funcțional

Senzația de integrare în ceea ce auzi sau asculți este foarte importantă, iată de ce atunci când alegi niște difuzoare dedicate, optează pentru un pachet complet, care ar conține:

  • difuzoarele din față;
  • difuzoarele din spate;
  • subwoofer;
  • amplificatoare;
  • conectori difuzoare.

În acest fel, sunetul va fi tridimensional, va fi mai „plin”, mai prezent cumva în habitaclul automobilului.

3.     Poți realiza un upgrade a sistemului audio

 

Dacă ai realizat că vrei să utilizezi la maximum un sistem audio deja ales, atunci difuzoarele doar îl vor potența, adică îi vor adăuga putere pentru a remite un sunet curat și suficient, cât să poți consuma material audio fără ca acesta să-și piardă calitatea. Acest lucru îți permite să savurezi la maximum fiecare episod de podcast, melodie sau audiobook.

Vrei să-ți echipezi mașina cu un sistem audio de calitate? Să asculți acum muzica preferată fără bătăi de cap, chiar și atunci când stai în ambuteiaje? Alege sistemele audio de la SoundHouse.

Accesează magazinul nostru online, www.soundhouse,ro și găsește absolut tot de ce ai nevoie pentru plăcerea călătoriilor tale cu mașina, indiferent de lungimea lor.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share