ECLIPSA DE LUNA IN BALANTA – 23 MARTIE 2016,ORA 14:01 –ORA ROMANIEI –“SFATUL LUI DUMNEZEU”

balanta

“Luna a devenit un dansator
la acest festival al Iubirii.
Acest dans de lumina,
aceasta binecuvantare sfanta,
aceasta dragoste divina,
ne cheama intr-o lume aflata dincolo de lumea
pe care numai indragostitii
o pot vedea,
cu ochii lor arzand de pasiune.
Ei, cei ce s-au predat Iubirii,
Sunt cei alesi!
Devenind astfel particule de lumina,
ei sunt acum stralucitorul Soare!
Ei au lasat in urma aceasta lume de jocuri muritoare;
Ei sunt iubitii privilegiati,
care au creat o noua lume.” RUMI-IUBITII PRIVILEGIATI

O Eclipsa de Luna poate produce transformari majore, este o energie imensa ce ne orienteaza mai mult spre relatii, poate declansa fel de fel de crize in scopul constientizarii necesitatii unei relatii in viata noastra, fie ca vorbim de o relatie de la locul de munca, de relatia cu noi insine, de relatia cu partenerul de viata, cu cei apropiati noua.  Este bina sa stim ca o Eclipsa de Luna este o Luna Plina( Luna este in opozitie cu Soarele) mai puternica cu  efecte de durata, emotiile sunt sporite, ceva vine in lumina in acest moment si daca vom fi atenti la aceste emotii ale noastre cu siguranta ne putem da seama ce trebuie sa modificam, sa eliminam sau sa adaugam vietii noastre pentru a ne simti bine. Cu aceasta Eclipsa de Luna, bat clopotele astrale pentru momente de viata importante, sortite, nu poti sa nu auzi, sa simti, aceste tonuri astrale importante. Emotiile sunt mari iar starea de disconfort, dezorientare, este pe masura. Energia unei Eclipse este puternica cu trei zile inainte si trei zile dupa producerea ei.

Eclipsa de Luna in Balanta in asociere cu Nodul Nord in Fecioaraarata ca relatiile, armonia, cultivarea pacii, respectarea legilor, o abordare practica a vietii, a relatiilor cu cei din jur, concentrarea asupra prezentului, corectitudinea, planificarea, atentia, locul de munca,  sunt cai benefice sufetului nostru.
Aceasta Eclipsa conjugata cu Nodul Nord in Fecioara ofera oportunitati, recompense, noroc si fericire. O eclipsa se va ocupa intotdeauna de lucrurile restante, de problemele neglijate, de relatiile care ne tin pe loc iar prezenta Nodului Nord lunar in aceasta ecuatie astrala nu face decat sa deschida usi catre noi oportunitati de schimbare a noastra. Ganditi-va la Nodul Nord ca la o busola divina ce ne arata directia buna, calea noastra spirituala, lectiile alese de suflet pentru a creste, evolua.

Polaritatea barbat – femeie, comparatia, sunt metafore bune pentru zodia Balantei dar si pentru aceasta Eclipsa de Luna. Pentru Balanta nu este vorba doar de a gasi relatia perfecta, iubirea perfecta ci de a imbina lucrurile opuse cu darul diplomatiei sale. Balanta vrea o experienta completa. Se oglindeste prin celalalt, simte prin celalalt dar toate acestea trecute prin prisma ratiunii si a comparatiei. Si de aici, nehotararea Balantelor poate duce la situatii nefavorabile, “cantarind si iar cantarind”, ajunge sa piarda ceea ce a castigat deja. Simbolizata printr-un cantar, Balanta este asociata cu echilibru, armonia, justitia, etica si legea. Balanta este asociata cu Legea Armoniei iar scopul acestei energii este de a aduce  armonie si echilibru in lume prin relatii corecte. Acest semn astrologic cantareste orice relatie, este totul despre stiinta relatiilor umane, comunitare, nationale, cosmice, universale.

Adriana Tudosa

Citeste mai multe pe adriana-astro.com

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share