Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Eclipsă de Lună plină în Balanța, 25 martie, semnificații și mesaje pentru fiecare zodie

Evenimentul ceresc din această dimineața, va marca începutul sezonului de eclipse 2024, deoarece o captivantă eclipsă parțială de lună plină îmbracă semnul armonios al Balanței. Sezonul eclipselor este aici și, deși portalul atinge vârfurile între eclipsa de Lună din Balanță din 25 martie și eclipsa de Soare din Berbec din 8 aprilie, vibrațiile sunt deja foarte puternice.

Eclipsele de Lună Plină intensifică energia unei Luni Pline, făcând-o și mai puternică și de impact. Datorită puterii lor imense, sunt considerate pe scară largă ca fiind capabile să deblocheze porți către niveluri ridicate de conștientizare.

Portalul care apare în timpul acestei Eclipse de Lună plină în Balanță semnifică o perioadă de închidere. Se pare că există un sentiment de direcție care ne conduce către sfârșitul a ceva. Poate că este o mentalitate, un set de convingeri sau poate este ceva mai concret, cum ar fi încheierea unui loc de muncă, a unei relații sau a unei etape a vieții noastre.

Impactul eclipselor este resimțit de fiecare individ în moduri unice și cu intensități diferite. Cu toate acestea, ele lasă în mod constant o impresie de durată și ne ghidează către locurile în care trebuie să fim. Se crede că Eclipsele au puterea de a debloca contracte predeterminate.

Este demn de remarcat faptul că această eclipsă de Lună în Balanță face parte dintr-un ciclu mai mare de eclipse care a început în aprilie 2023 și va continua pe tot parcursul anului. Când vom revedea același ciclu al eclipsei în octombrie, este foarte probabil ca orice va apărea în martie să fie doar un fragment al narațiunii generale. Ar putea fi necesar să avem răbdare până în octombrie 2024 sau chiar martie 2025, când asistăm la Eclipsa finală din această serie, pentru a înțelege complet situația.

Să explorăm lumea fascinantă a Eclipsei și semnificația ei cosmică.

Eclipsa în Balanță și problemele în relații

Balanța simbolizeaza echilibrul delicat dintre actul de a da si a primi in viata noastra. Unde ne supraîntindem? Unde ne lipsește înțelegerea? Este posibil ca aceste întrebări să fie în mintea noastră în timpul acestui eveniment ceresc și în centrul oricăror provocări care apar pentru noi.

În timpul acestei Eclipse, atenția noastră va fi atrasă spre relațiile noastre. Influența energiei Balanței ne determină să ne examinăm comportamentul și contribuțiile în cadrul parteneriatelor noastre, atât în ceea ce privește ceea ce dăm, cât și ceea ce primim. Suntem cu adevărat onești și sinceri cu noi înșine? Apreciem cu adevărat persoana care devenim atunci când suntem în anumite relații?

Energia Balanței ne încurajează să acordăm prioritate înțelegerii și empatizării cu ceilalți. Îmbrățișarea esenței Balanței poate aduce un sentiment de compasiune și empatie, permițându-ne să obținem o înțelegere mai profundă a perspectivelor celorlalți.

Poate fi ademenitor să te concentrezi doar pe acțiunile sau lipsa acestora ale celeilalte persoane, dar este important să fii precaut în timpul acestei Eclipse.

În adâncul sufletului, esența energiei Balanței servește ca o reamintire blândă că fiecare persoană pe care o întâlnim are ceva să ne învețe și este, într-un fel, o oglindă care reflectă un aspect ascuns al propriei noastre ființe. Cu toții suntem interconectați, fiecare dintre noi este o bucată dintr-un întreg mai mare. Observarea comportamentelor și provocărilor altora poate oferi informații valoroase pentru propria noastră dezvoltare personală.

Acest lucru nu înseamnă că acceptăm comportamentul negativ sau să ne justificăm pentru a rămâne în circumstanțe dăunătoare, dar ne permite să vedem lucrurile dintr-o perspectivă a creșterii și a întăririi conexiunii noastre personale cu noi înșine.

Când te confrunți cu o dinamică relațională dificilă în timpul acestei eclipse în Balanță, este important să aprofundezi și să eviți pur și simplu să dai vina sau să arăți cu degetul. Aflați mai departe și întrebați despre potențialele lecții sau perspective care pot fi ascunse în interior. Luați un moment pentru a reflecta asupra situației și luați în considerare ce dezvăluie aceasta. Întrebați despre informațiile valoroase care pot fi obținute.

Navigarea de unul singur în această călătorie poate fi o provocare și adesea necesită răbdare pentru ca aceste întrebări să se realizeze. Ia-ți un moment pentru a îmbrățișa energia Eclipsei de martie și redirecționează-ți atenția către tine. Reflectați asupra modului în care această situație vă poate da putere.

Relațiile care par incerte sau instabile sunt susceptibile de a se confrunta cu provocări în timpul acestei Eclipse. Este posibil să întâmpinați anumite dinamici care nu mai sunt benefice și ar putea trebui reevaluate. În plus, gândurile și sentimentele tale despre relații ar putea fi supuse unor schimbări.

Eclipsa Balanței și cum ne afectează valorile

Un aspect esențial al ființei umane este capacitatea de a forma relații cu alți oameni. Pe parcurs, formăm legături cu cei dragi, fie că sunt rude de sânge, cunoștințe sau chiar un soț și copii. Toate relațiile din care facem parte oferă lecții neprețuite, oportunități nesfârșite de fericire și căi incredibile către dezvoltarea personală.

Relațiile și conexiunile cu alți oameni sunt ceva pe care oamenii îl caută în mod activ. A avea relații sănătoase este crucial pentru succesul nostru; de fapt, nu putem supraviețui fără ele. În plus, ne vom confrunta cu unele dintre cele mai provocatoare dinamici cu acestea.

Relațiile au puterea de a ne dezvălui atât cele mai bune, cât și cele mai rele calități. Pe de o parte, au puterea de a provoca durere și traumă; pe de altă parte, oferă mângâiere, siguranță, confort și dragoste.

În timpul eclipsei de Lună plnă în Balanță, este posibil să facem un bilanț al relațiilor pe care le-am cultivat și dacă sunt sau nu puternice. Este suma pe care o dăm egală cu suma pe care o primim?

Drept urmare, putem începe să ne îndoim de propria noastră iubire și de lucrurile pe care le dorim din relații. Ceea ce era important pentru noi în trecut poate să nu mai fie la fel de important acum.

Venus, zeița iubirii și conducătoarea Balanței, ne controlează și principiile morale.

Luați în considerare valorile voastre cele mai profunde pe măsură ce se apropie Eclipsa Balanței. Faceți un bilanț al relației dvs. și al valorilor vieții și evaluați dacă sunt mulțumiți. Întreabă-te sincer dacă te apropii de valorile tale sau te îndepărtezi de ele prin alegerile pe care le faci.

Vizualizați-vă relația de vis

Eclipsa aduce o energie puternică de transformare, îndemnându-ne să renunțăm la ceea ce nu ne mai servește, în special în relațiile noastre. De asemenea, prezintă o oportunitate de a ne imagina ceea ce dorim să manifestăm în conexiunile noastre.

Ia-ți un moment pentru a-ți imagina partenerul perfect, luând în considerare toate calitățile și caracteristicile care sunt importante pentru tine. Luați notă de caracteristicile lor unice, convingerile personale și activitățile preferate. Gândește-te la a-ți imagina relația ideală și perfectă.

Eclipsa de Lună Balanță: Cuvinte finale

În general, această eclipsă ne îndeamnă să ne reconsiderăm perspectivele asupra relațiilor, ajutându-ne să ne identificăm prioritățile și să evaluăm echilibrul dinamicii noastre de a da și de a primi.

Deși s-ar putea să nu deținem toate răspunsurile în timpul acestei Eclipse, este responsabilitatea noastră să fim atenți, să dobândim cunoștințe și să continuăm să ne dezvoltăm din orice experiențe apar în timpul acestei faze încântătoare de lună.

Berbec

Eclipsa de soare din zodia ta este o binecuvântare pentru sentimentul tău de sine. Pe măsură ce treci prin frici, îndoieli și sentimente de incompetență prin acest portal, ieși ca un diamant strălucitor și care deține adevărata sa valoare.

Taurul
Eclipsa aduce schimbări masive în pasiunea, scopul și cariera ta. Pentru cei între locuri de muncă, luați în considerare aceste schimbări pentru a face acele lucruri care vă pasionează. Găsește-ți puterea și fă acel pas înainte.

Gemeni
Autodescoperirea este cheia pentru tine. Părți din tine care se simt moarte, irelevante și gata să fie aruncate la gunoi permit o renaștere. Amintiți-vă că nu totul este responsabilitatea dvs. Uneori, trebuie puse bazele corect pentru a reconstrui o structură și mult mai mult decât „tu” intra în acest amestec. Respirați și lăsați-vă aripile să se deschidă.

Rac
Vă dețineți neconvenționalitatea și unicitatea în acest sezon. Acest portal vă ajută să vă accelerați creșterea și să eliminați vibrațiile scăzute și constructele învechite, poate chiar în cadrul relațiilor voastre. Sunteți sfătuit să renunțați la necesitatea de a face microgestionare în timp ce permiteți ca vocea dvs. să fie auzită și înțeleasă.

Leu
Este posibil să vă aflați într-o manifestare. Dacă te-ai îndoit vreodată de sprijinul cosmic în viața ta, îngerii și ghizii tăi ies in cale pentru a dovedi că ești protejat divin. Accentul se pune pe vindecarea inimii, eliberarea și permiterea ca durerile din trecut să fie curățate din sistemul dumneavoastră, astfel încât să creați spațiu pentru lucruri mai bune. Primul pas în a renunța este întotdeauna acceptarea a ceea ce este.

Fecioara
Te vindeci de răni emoționale profunde care s-au supurat de prea mult timp. Este timpul să slăbiți strânsoarea asupra poveștilor vechi care vă țin înfundat în tristețe și durere. Alegeți să sărbătoriți micile victorii și veți avea mai multe de sărbătorit.

Balanta
Veți stăpâni arta echilibrului în acest sezon de eclipsă. Eclipsa de Lună din zodia ta declanșează conștientizarea modului în care trebuie să te schimbi în interior. Reevaluarea lecțiilor de viață vă va ajuta să canalizați acel sentiment armonios din interior, restabilind echilibrul sănătății.

Scorpionul
Îndreptați-vă atenția spre a vă întreba „Ce sunt atât de ocupat să fac?” și vei elimina cu succes jumătate din griji și factori de stres prin dezordinea vieții tale. A lua viața mai încet poate fi cel mai bun medicament pe care ți-l poți oferi și exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți găsi focalizarea și impulsul laser.

Săgetător
O pauză pentru a mirosi trandafirii nu numai că te va ajuta să încetinești, să fii pe deplin prezent acolo unde te afli și să prețuiești fiecare moment, ci și să comunici eficient în relațiile tale. Caută progres, nu perfecțiune și vei ști că ești deja acolo unde îți dorești să fii.

Capricornul
Stăpânirea îngrijirii de sine și predarea sunt punctele tale forte actuale. A te pune pe primul loc poate că nu ți-a fost ușor în trecut, dar, așa cum ar fi vrut intervenția divină, ești obligat să faci parte din prioritățile tale. Iluminarea, creșterea spirituală și expansiunea sunt temele cheie care vă sunt descoperite.

Vărsător
Încrederea și fluxul sunt esențiale pentru a vă duce manifestările cu un pas mai sus. Când încercăm să controlăm toate aspectele vieții, ne concentrăm doar pe viziunile noastre în cutie. Dar când permitem semințelor noastre de intenție să prospere, să germineze și să crească liber, creăm o grădină frumoasă. Așa cum nu există garanții de succes, nu există nici una de eșec.

Pești
Socializează, întâlnește oameni cu gânduri similare, împărtășește o îmbrățișare, sărbătorește viața; fă ceva pentru a evita să rămâi înfundat în capul tău. Peisajul tău mental lucid este cea mai mare forță a ta, așa că nu-i permite să se transforme în nisipuri mișcătoare. Echilibrați planificarea cu acțiunea și relaxarea pentru a pune lucrurile în mișcare.

sursa: consciousreminder.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share