Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Eclipsa de Soare, 8 aprilie 2024 – Schimbări neașteptate, evoluții rapide și puternice

Eclipsa de Soare din 8 aprilie 2024 face parte din seria Saros 139, care se repetă la fiecare 18 ani, 11 zile, 8 ore, care conține 71 de evenimente. Seria a început cu o eclipsă parțială de Soare pe 17 mai 1501. Conține eclipse hibride de la 11 august 1627 până la 9 decembrie 1825 și eclipse totale de la 21 decembrie 1843 până la 26 martie 2601. Seria se termină la membrul numărul 71 ca o eclipsă parțială la 3 iulie 2763.

Este a 15 eclipsă totală din secolul al XXI-lea, dar a 18-a trecere a umbrei Lunii peste Pământ, în acest secol. Va fi singura eclipsă totală din secolul al XXI-lea care va fi vizibilă în toate cele trei țări nord-americane, Mexic, Statele Unite ale Americii și Canada.

În timpul eclipselor de soare, ni se oferă o oportunitate unică de a reflecta asupra scopului vieții noastre și de a face ajustările necesare în calea noastră.

Luna aceasta, puterea sezonului eclipselor atinge apogeul. După ce am dedicat două săptămâni auto-reflecției și vindecării, eclipsă de soare din Berbec aprinde un foc sub noi, îndemnându-ne să îmbrățișăm un salt de credință. Pe 8 aprilie 2024, în timpul unei perioade retrograde a lui Mercur, o eclipsă totală de soare în Berbec va avea loc la 2:21 p.m. ET (7:21 p.m. CET). Eclipsele reprezintă perioade semnificative în creșterea noastră spirituală și iluminarea colectivă, servind drept catalizatori puternici pentru transformare. Eclipsa de soare din aprilie, care cade în zodia Berbec, este a doua dintr-o serie de eclipse care evidențiază semnificația independenței și libertății în relațiile noastre. Ne reamintește să prețuim conexiunile mai intime și mai semnificative.

Semnificația eclipselor de soare în astrologie

În timpul unei eclipse de soare, luna se aliniază cu grație între Soare și Pământ, creând un fenomen fascinant în care lumina radiantă a soarelui este momentan ascunsă. Această combinație reprezintă importanța de a renunța la îndoielile și temerile noastre interioare pentru a ne îmbrățișa adevăratul potențial. Eclipsele de soare pot avea loc doar în timpul lunii noi, ceea ce înseamnă un nou început și eliminarea obstacolelor din viața ta. Eclipsele de soare au fost văzute de mult timp ca și catalizatori puternici pentru creșterea spirituală, reflectând transformarea profundă și descoperirea de sine pe care sufletul le suferă pe drumul său către iluminare. Când soarele este ascuns de la vederea noastră, servește ca o reamintire blândă că este important să acordăm prioritate emoțiilor noastre în fața sentimentelor de mândrie. Perspectivele obținute în urma eclipsei de Lună vă vor ghida deciziile în timpul eclipsei de Soare.

Eclipsa de Soare în Berbec: Ce va aduce

Eclipsele au reputația de a provoca schimbări neașteptate și dramatice, mai ales atunci când apar într-o zodie precum Berbecul. Pregătește-te pentru evoluții rapide și puternice. Fluxul și refluxul energiei ne înconjoară, uneori dispărând fără urmă. Emoțiile noastre pot fi la fel de capricioase ca întotdeauna și este ușor să fim copleșiți în măsura în care ne pierdem calmul. În aprilie 2024, vor fi câteva evenimente cerești pe care să le urmăriți. Mercur va deveni retrograd în Berbec pe 1 aprilie, urmat de o eclipsă de soare pe 8 aprilie. În timpul sezonului eclipselor, planeta comunicării face un ocol, îndemnându-ne să reflectăm asupra trecutului pentru a lua decizii informate pentru viitor. Ar putea merita să luați în considerare revizuirea planurilor și strategiilor anterioare în acest moment. Reflectați asupra perioadei dintre 2014 și 2015, când au avut loc eclipsele în Berbec-Balanta. Care sunt temele recurente în viața ta în acest moment? În aprilie, energiile cosmice sunt perfect aliniate pentru a ne ghida spre realinierea sufletelor noastre și revenirea rapidă pe drumul cel bun.

În timpul eclipsei, va exista o convergență a șase corpuri cerești în Berbec: Soarele, Luna, Mercur, Venus, Chiron și Nodul Nord. Acest fenomen este denumit stellium, care apare atunci când trei sau mai multe planete se aliniază într-o anumită casă sau semn zodiacal. Stelliumurile reunesc temele planetelor implicate, rezultând o energie puternică și captivantă care necesită atenție. Pe măsură ce planetele se aliniază în Berbec în timpul eclipsei, este un moment perfect pentru a ne adânci în motivațiile (soarele) și emoțiile noastre cu privire la circumstanțele noastre actuale (luna). De asemenea, putem explora modul în care acești factori ne modelează perspectiva asupra lumii (Mercur) și ne aprind dorințele și expresiile creative (Venus). Odată ce am identificat ceea ce necesită transformare, putem privi în noi înșine și ne putem folosi de înțelepciunea experiențelor noastre trecute pentru a ne ghida către calea vindecării și creșterii.

În timpul eclipselor de soare, soarele și luna se aliniază în cadrul aceluiași semn zodiacal, atrăgându-ne atenția asupra zonelor în care este posibil să ne impunem restricții. În timpul acestui sezon de eclipsă, care are loc pe axa Berbec-Balanta, accentul se pune pe recunoașterea și încetarea tiparelor dăunătoare și atașamentelor negative în relațiile voastre romantice. Cu toate acestea, eclipsă totală de soare din Berbec vă poate oferi o perspectivă nouă, dezvăluind zone în care v-ați neglijat propriile nevoi și, în consecință, v-ați împiedicat progresul. Această eclipsă va marca sfârșitul unei perioade de două săptămâni de energii puternice care a început cu eclipsa de Lună din Balanță pe 25 martie 2024. Alegerile făcute în această perioadă vor avea un impact de durată, deoarece vor reapărea în viitorul sezon de eclipsă, la sfârșitul lunii septembrie până la începutul lunii octombrie.

Ce să faci în timpul unei eclipse de soare?

Eclipsele de soare sunt fenomene cosmice cu adevărat fascinante, care captivează observatorii stelelor din toate colțurile globului. Pe lângă faptul că sunt evenimente cerești semnificative, eclipsele de soare dețin potențialul de creștere și schimbare personală. Similar modului în care soarele dispare momentan în timpul unei eclipse, aceste evenimente cerești semnifică o perioadă de întinerire și noi începuturi.

• Pregătiți-vă pentru eclipsa de Soare, stabilindu-vă intențiile

Fă-ți timp pentru tine și stabilește-ți intențiile înainte de o eclipsă de soare. Impactul eclipselor de soare asupra identității noastre subliniază importanța stabilirii intențiilor înaintea momentului. Eclipsa de soare din această lună în Berbec coincide cu Mercur retrograd, așa că revizuiți visele și inspirațiile din trecut cu câteva zile înainte pentru a profita la maximum de ea.

• Bucurați-vă de eclipsa solară cu puțină meditație și vizualizare

În timpul unei eclipse de soare, conectează-te cu cel mai înalt sine și bucură-te de razele meditative ale soarelui. Pe măsură ce soarele este blocat, avem pace și liniște, perfecte pentru meditație și reflecție. Starea liniștită cu gândurile tale și liniștirea lumii și a minții te poate ajuta să-ți găsești adevăratul sine. Eclipsele de soare ajută și la vizualizarea viitorului. O eclipsă de soare îmbină conștientul și subconștientul, facilitând ghidarea intuitivă. Vizualizarea în acest timp vă poate ajuta să vă accesați intuiția, să vă clarificați obiectivele și să vă concentrați pe ceea ce doriți în viață.

sursa: consciousreminder.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share