13/06/2021

Eficientizarea muncii în dezbatere la ITM TIMIȘ

ITM TIMIS a fost prezent la DEZBATEREA organizata in cadrul PROIECTULUI

“ DEZVOLTAREA , STIMULAREA SI EFICIENTIZAREA MUNCII PRIN AGENTUL DE MUNCA TEMPORARA SI A SERVICIILOR DE FORMARE PROFESIONALA PENTRU O PIATA A MUNCII COMPETITIVA SI PERFORMANTA “ , unde MINISTERUL MUNCII SI PROTECTIEI SOCIALE este PARTENER DAR SI BENEFICIAR !!!!

E bine venita pentru Piata Muncii a Jud. Timis aceasta CAMPANIE DE INFORMARE SI CONSTIENTIZARE cu privire la drepturile si obligatiile AGENTULUI DE MUNCA TEMPORARA , SALARIATULUI TEMPORAR SI INTREPRINDERII UTILIZATOARE organizata in cadrul acestui PROIECT !!!

Acest PROIECT isi va atinge scopul de-a identifica Politici Publice necesare modificarii cadrului Normativ existent pentru impulsionarea muncii prin AGENT DE MUNCA TEMPORARA , in baza studiilor ce se vor realiza de catre expertii si specialistii implicati in acest proiect .

Derularea acestei CAMPANII IN CADRUL PROIECTULUI va impulsiona munca prin AGENT DE MUNCA TEMPORARA si va STIMULA increderea MEDIULUI DE AFACERI in utilizarea acestui instrument de Ocuparea Fortei de Munca !!!

INSPECTORUL SEF AL ITM TIMIS EC. PAVEL KASAI a facut 3 propuneri in cadrul dezbaterii pentru modificarea cadrului normativ :

  1. Simplificarea procedurii de Autorizare a AGENTILOR DE MUNCA TEMPORARA(Eliminarea birocratiei si scurtarea termenului de instrumentare a dosarului)

2.Marirea perioadei de Autorizare la 5ani

3.Instruirea lucratorului priviind Securitatea si Sanatatea in Munca sa se faca si la angajare la Angajator dar si la locul de munca pe specificul activitatii ce o va desfasura la Firma utilizatoare .

Distribuie acest articol Oficial Media
Share