Elfii l-au adus pe Moș Crăciun la copiii din Dâmbovița

Atelierul lui Moș Crăciun, organizat duminică, în localitatea Runcu, este, poate, cel mai frumos eveniment pentru copiii din județ, din această perioadă. Ioana Popoviciu, elful organizator, a reușit să transforme ziua într-o sărbătoare de neuitat pentru peste 70 de copii din nordul județului, alături de ceilalți elfi minunați: Alexandru Lupoiu, Denisa Olaru și gazdele evenimentului, de la Pensiunea Bianca, din localitatea Runcu.

Copiii s-au strâns, rând pe rând, încă din jurul prânzului, la Atelierul lui Moș Crăciun, amenajat cu măiestrie de Ioana Popoviciu, care are o vastă experiență în organizarea de evenimente. În ultimii ani, ea a reușit să creeze o comunitate a copiilor din nordul județului, oferindu-le celor mici, dar și părinților lor, ateliere de creație și minispectacole, jocuri și concursuri la care toți au participat și au câștigat premii.

Așa a fost și acum, la Atelierul lui Moș Crăciun. Copiii au putut să arate ce talente minunate au. Li s-a organizat o scenă în mijlocul Atelierului, li s-a dat microfonul și am auzit cele mai frumoase cântece de sărbătoare.

Unul dintre cele mai frumoase momente a fost ornarea coronițelor de brad. Fiecare copil a primit câte o coroniță făcută de Alexandru Lupoiu, la Florăria sa de la Fieni, Wolf’s Flowers, apoi el și Ioana i-au învățat cum să le împodobească pentru sărbătoare.

După ce toți și-au luat „trofeele”, a urmat momentul premierii pentru felicitările special create de cei mici, care au participat la concurs, marele premiu fiind un tort, de la efla Denisa Olaru. Fiecare copil a primit ceva, după premiile I, II și III fiind mențiuni, dintre care 15 speciale.

Finalul evenimentului a fost un atelier de creație la care au participat toți copiii, dar și părinții lor, pentru că Ioana Popoviciu i-a-nvățat cum se pot face ornamente din ceară de palmier și lumânări parfumate. Cei mici au primit cadou și aceste creații.

Cu veselie mare, muzică, dansuri și voie bună, ziua minunată din Atelierul lui Moș Crăciun s-a încheiat cu zeci de familii fericite. „Am fost elfii lui Moș Crăciun și am reușit să organizăm un adevărat atelier precum cel din Laponia. Ceilalți elfi sunt gazdele noastre, de la Pensiunea Bianca, din Runcu, cei care ne-au oferit sala de festivități și pentru alte evenimente din ultimii doi ani, Alexandru Lupoiu, care mereu îi încântă pe cei mici cu aranjamente florale, Denisa Olaru, care a oferit marele premiu, un minunat tort, dar și elfii care au sponsorizat darurile, Cornelia și Florin Catană, Paris Popoviciu, soțul meu, Cătălin Lupoiu și Crenguță Staicu, din Dealu Frumos și din Runcu. Mihaela Petcu și Florina Dumitrache m-au ajutat cu minunatul decor de poveste, iar cele două ”mici” voluntare, Nectaria Popescu (15ani) și Carla Pleiasu ne-au fost de mare ajutor. Ne-am transformat când în elfi, când în renii Moșului, ca să-i facem pe copii fericiți”, spune Ioana Popoviciu, organizatoarea evenimentului.

Comunicat de presă

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share