Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Elina – ”Mama”, o piesă în atenția cititorilor pentru care vor vorbi sunetele și vocea artistei

Câteodată avem norocul să descoperim un pansament în muzică. Într-una care ne place foarte mult. Simțim că ne dă aripi, că ne însuflețește, că ne face să ne simțim extraordinar. Sau câteodată simțim nevoia să fim singuri cu muzica noastră preferată. Oricum ar fi, ea, muzica, joacă un rol important în viața noastră.

ELINA (ELENA DINCĂ-VELICA)

În anul 2007 Elina a absolvit Liceul de Muzică din Târgoviște, urmând apoi să-și înceapă studiile la Universitatea Națională de Muzică din București, secția Canto și Artele Spectacolului Muzical, pe care le-a absolvit în anul 2013, Licență și Master.

Galerie Foto – Artele Spectacolului

Elena Velica ne-a impresionat cu ultimul ei videoclip, piesa ”Mama”, și cum eram cunoștințe vechi, nu am stat pe gânduri în a așterne pe hârtie pentru cititorii noștri câteva cuvinte despre Elina. Pentru inima simpatizanților noștri va vorbi însăși muzica artistei.

”În anul 2014 am avut debutul la Opera Comică pentru Copii, iar apoi, pe scena mare a Operei Naționale din București. Multe colaborări frumoase le-am avut și cu Orchestra Reprezentativă a Ministerului Apărării Naționale, ce m-au făcut să mă simt extrem de onorată, iar anul trecut, am devenit oficial, solista Corului și Orchestrei Reprezentative a Ministerului Apărării Naționale, dirijată de colonel Aurel Gheorghiță.

Vă invităm să vizualizați fotografii inedite în rubrica FOTOSPECTACOL ELINA din revista Artele Spectacolului.

Un alt moment marcant al vieții mele a fost întâlnirea cu marea doamnă a operei, soprana Felicia Filip, ce mi-a oferit trofeul ,,Crizantema de Aur” al ediției a 44-a, din anul 2011, tot la Târgoviște. În același an, am obținut Trofeul la Festivalul Naţional de Romanţă “Nae Leonard” de la Câmpulung, iar în anul 2012 mi-a fost acordată Bursa “Yolanda Mărculescu”, oferită de soprana Georgeta Stoleriu.

Anul acesta am avut lansarea primei mele compoziții muzicale, este vorba despre piesa ,,Mama”, lansată în parteneriat cu Doru Todoruț și Gush Music Studio. În curând voi lansa și cel de-al doilea single, o surpriză , ce sper să ajungă in inimile publicului ascultător”,  ne povestește Elina.

Aici vă puteți abuona la canalul de Youtube al artistei:

Elina

De la filosofi precum Platon și Friedrich Nietzsche, până la muzicieni de primă mână precum Mozart, Stevie Wonder și Bono, toți au avut câteva cuvinte de duh de spus despre muzică.

Muzica ne transportă oriunde ne dorim să fim, e ca o mașină care ne poate teleporta în orice timp și în orice loc vrem noi. Trebuie doar să o alegem bine. Și e acel ingredient magic care ne poate schimba starea aproape imediat. Ne poate înveseli, ne poate face nostalgici, ne amintește de persoana iubită sau de alte vremuri din viețile noastre.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share