Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Energiile lunii MAI 2017- Mai multa armonie si echilibru

Ne aflăm într-o nouă lună energetică, în care îngrijirea vehiculelor noastre fizice este esențială pentru a le ajuta să se schimbe, pentru a dizolva ceea ce nu este aliniat cu noua frecvență pe care o încorporăm și pentru a le permite să integreze toate noile coduri stelare pe care le primim. În timpul lunilor martie și aprilie am lucrat mai mult cu esența feminină în noi toți, cea care îngrijește, iubește și dă naștere la tot. Acum, în luna mai și în următoarele luni ale anului, trecem la a permite esenței masculine Yang – din noi, să acționeze, să aducă și să protejeze în tangibil ceea ce femininul a născut și a hrănit din interior în ultimele luni.

Aceasta este o lună pentru a lucra cu ființa noastră fizică, ancorând-o pe Pământ, pe măsură ce ne aliniem cu Aspectele mai Înalte ale noastre. Este esențial să conectăm și să direcționăm puterea vindecătoare a Mamei Pământ pentru a elibera fricile noastre primare și pentru a lăsa această forță pământească să ne reamintească legătura noastră autentică cu planeta și modul în care, spre deosebire de unii oameni, ea ne protejează și ne îngrijește infinit.

Pentru a confirma nevoia pe care noi și corpul nostru o avem pentru stabilizare și armonie, frecvența acestei luni este numărul 15 – 6 redus. Numărul 15, reprezentat în tarot de către cardul diavolului, confirmă această fază de curățare, deoarece ne integrăm umbrele, vedem dincolo de iluziile umane și începem să trecem de la un profund sentiment de polarizare la unul unificat al iubirii și integrității. Acum, trecem de la frecvența numărului 5, care a indicat o schimbare, în aprilie, pentru a stabiliza aceste schimbări în interiorul și în planul nostru fizic. Pentru ca schimbările să fie armonizate odată ce le ancorăm, altfel, haosul va fi singura constantă.

Pe de altă parte, numărul 6, frecvența din această lună mai, ne amintește de iubirea care suntem noi toți – în Esență – și că am venit aici să ne întrupăm în vehiculul nostru Uman. Numărul 6 este reprezentat de cartea tarot a Iubiților, care pentru mine, nu este doar despre relațiile fizice, ci despre reuniunea interioară, între părți opuse, care trebuie sa apară mai intâi – în interior – înainte de a se ăntâmpla. Căci prin dobândirea unui echilibru perfect și a unei uniuni interioare putem să fuzionăm într-adevăr cu altul cu integritate și egalitate.

Continuăm încă să experimentăm tăcerea necesară pentru a ne manifesta viziunile sufletești și pentru a ne permite să trecem de la tot zgomotul – care ne împiedică să vedem ceea ce este important – la a ne redobândi o stare de echilibru și pace interioară. Începem în această lună fără alinieri cosmice majore, așa cum spunem, dar cu multe ocazii de a ne extinde darurile sufletești și de a le împărtăși în planul fizic, pentru că în 3 Mai avem pe Jupiter, Planeta expansiunii, în quintile cu Saturn, Planeta Timpului și a Responsabilității. Aceste două forțe cosmice ne vor îndemna să ne eliberăm acolo unde sinele nostru inferior creează limitări, să începem să îmbrățișăm adevăratul nostru sine și să îmbrățișăm aspecte mai înalte ale misiunii noastre sufletești, pentru a ajuta Totul.

Ca o dovadă a expansiunii noastre cosmice, nu numai cea pe care o trăim, ci în ansamblu, cea pe care o are și Planeta noastră, pe 3 mai – Mercur – Planeta de comunicare, va fi eliberat iluzia noastră umană sau mișcarea retrogradă. Chiar dacă Mercur nu a fost niciodată în mișcare înceată, așa cum spuneam mereu, ne va ajuta să ne extindem și să stabilim o comunicare mai bună cu noi înșine și cu Tărâmurile Superioare, pentru că această credință limitată este încorporată în memoria colectivă și când Întregul creează un anumit tipar/ credință, este imediat re-creat în planul nostru fizic. Astfel, pentru cei care cred cu adevărat că realitatea lor se află într-o mișcare lentă pentru un timp, ei înșiși o vor termina și ei. Nu din cauza lui Mercur retrograd, ci din cauza faptului că ei decid unde să-și pună intenția și puterea.

Mercur intră în Taur pe 15 mai. Mesagerul Înaripat, ne va arăta unde trebuie să creăm mai multă armonie și echilibru în viața noastră tangibilă. Mercur în Taur este un moment minunat de a observa dintr-o perspectivă superioară a unității cu sufletul nostru și cu viziunea lui înțeleaptă, aspectele vieții noastre în care trebuie să punem baze puternice și să creăm mai multă abundență – care este întotdeauna o altă formă de iubire – și o mai mare conștientizare a adevăratei noastre Esențe.

Când devenim ființe suverane și responsabile ale propriei noastre experiențe de viață, știm că suntem singurii care ne putem controla viața și că nici un eveniment exterior nu poate provoca vreo pagubă în calea noastră unică, ci propriul nostru sine prin iluzia pe care o alegem să o creăm. Ca Suflete în ascensiune, am ales deja să eliberăm vechile tipare de gânduri și temeri prin trecerea în creatorii puternici și în Ființele divine care suntem toți, în loc să ne temem de forțe exterioare sau evenimente cosmice.

Pe 10 mai, avem o puternică Lună Plină la 20 de grade în Scorpion, amintindu-ne, din nou, că singura cale prin care putem găsi cu adevărat lumina și toată îndrumarea pe care suntem atât de dornici să o vedem, o găsim întotdeauna prin navigarea în tărâmurile noastre interioare. Aici începem să deschidem portaluri la dimensiuni mai înalte, care ne permit să imaginăm diferite posibilități și realități. Cosmosul știe că suntem ființe impulsive cate urmează temerile noastre umane primordiale și, ca atare, adesea tindem să acționăm fără a evalua întreaga perspectivă dintr-un loc al  Înțelepciunii Superioare și a Iubirii Divine și, în timp ce avem nevoie să ne temem și să fim răbdători, sinele nostru uman vrea să creeze și să acționeze atunci când nu este momentul potrivit.

Luna plina în Scorpion deschide o ușă interioară pentru toate aceste sentimente ascunse, de care noi poate că nu suntem conștienți, că este un semn de apă, și pentru cel intuitiv care ne ghidează spre cele mai profunde colțuri ale sufletului nostru, unde nu am ajuns încă, și că trebuie să aducem în suprafață pentru a putea accepta ceea ce găsim în interiorul nostru ca fiind o parte a ființei noastre prețioase, nu doar ca simple umbre la care sinele nostru uman nu vrea să privească și prin urmare neagă să le îmbrățișeze și să le integreze.

Pe 17 mai, avem o conjuncție între Jupiter și Neptun. Suntem invitați să trăim în aspectul nostru care este Unul cu Toți. Pentru a pune în practică devotamentul și îngrijirea noastră nu numai față de cei dragi, ci și față de Toți, amintindu-ne că esența noastră adevărată este una de ajutor dezinteresat. Unii oameni sunt foarte preocupați de misiunea sufletească, în loc să se extindă pur și simplu în natura lor iubitoare și compasiune, ceea ce este tot cu ce trebuie să ajutăm. Etichetele, cum ar fi ghizi, vindecători și așa mai departe, nu sunt importanți, ci doar intenția este.

Jupiter in conjuncție cu Neptun ne reamintește să ne extindem în natura noastră Christică – una de iubire nesfârșită, lipsită de judecată și cu slujire pentru Toți. Căci nu avem nevoie de o sarcină specifică de a acționa cu bunătate, ci de a fi pur și simplu, ceea ce suntem cu adevărat, în orice moment. Ca și în adevăr, aceasta este singura misiune pe care am adus-o aici, să ne amintim cum să acționăm cu iubire, cu totul și cu toată lumea în acest Univers dualist – depășind simțul nostru de separare, să înțelegem că suntem cu toții aceeași lumină dspărțită în corpuri fizice infinite.

Într-o vreme, în care forța noastră creativă dorește să se manifeste clar în planul fizic, această conjuncție dintre Jupiter și Neptun ne va ajuta pe toți să eliberăm fluxul nostru de creativitate, oferind sufletului ocazia de a se exprima în tărâmul nostru tangibil vast, pentru noi, pentru toți și pentru bucuria însăși de a stăpâni arta de a coborî în planul fizic ceea ce este creat pentru prima dată în invizibil. Tot ce oamenii își pot imagina, sufletul poate face să devină real. Trebuie să avem încredere în puterea pe care ochii noștri fizici nu o pot vedea, dar care este la fel de reală ca și rolul uman pe care am decis să îl jucăm.

Aceste două forțe împreună vor dezvălui vechile tipare pe care încă le mai repetăm ​​în mod inconștient. Ca și oameni, avem tendința de a repeta aceleași gânduri, acțiuni și modele în fiecare moment, pentru că am fost programați. De aceea este atât de important să devenim Prezența Eternă – care locuiește în noi înșine – și să începem să observăm numeroasele implanturi și modele de gândire pe care le folosim și care controlează fluxul natural al conștiinței, care este scopul nostru principal de a ascensiona, de a coborâ în corpul nostru uman.

Pe 19 mai avem o altă tranziție importantă, pă măsură ce Saturn va fi în conjuncție cu Uranus. Există ceva ce doriți să vă schimbați din realitatea actuală? Este ceva care trebuie dizolvat pentru ca noile lucruri să se întâmple? Dacă da, acesta este momentul perfect pentru a face acest lucru, pentru că ambele planete aduc frecvența tranziției, dar și oportunitatea de a aduce renașterea în noile noastre experiențe de viață și în ființă. Acesta este un moment pentru calmitate și încredere în Univers, mai ales cu bucuria Lunii Noi în Gemeni, pe 25 mai.

Puteți începe întotdeauna din nou. Nu există nimic care să vă împiedice să avansați în afară de nevoia voastră umană de a trăi în trecut, când nu se mai întâmplă nimic pentru voi. Se întâmplă în acest moment Acum când decideți să visați din nou, să ancorați aceste viziuni în planul fizic și să vă permiteți să fiți aceia care ați fost întotdeauna și totuși niciodată nu v-ați exprimat, din cauza temerilor voastre.

Exprimați-vă, aveți voce în mijlocul haosului, sunt suflete acolo care cred că s-au pierdut și așteaptă să audă vocea voastră, ce trebuie să împărtășiți, cine ați venit să fiți aici. Pentru fiecare moment în care vă desprindeți de ființa inferioară și permiteți să fiți cine sunteți cu adevărat, sunteți un dar pentru Toți.

În cele din urmă, terminăm luna cu soarele intrând în Gemeni și o Lună nouă în același semn pe 25 mai. Trecem acum de la stăpânirea regatului nostru pământesc în Taur pentru a ne mișca în elementul de Aer. Acum este timpul, cu Soarele și Luna Nouă din Gemeni, să ne concentrăm atenția asupra înțelepciunii noastre recâștigate, să ne adâncim în relațiile noastre – și să ne bucurăm de iubirea și recompensele pe care le-am cultivat – pentru că nu trăim doar pentru muncă și provocări. Starea noastră cu adevărat naturală este întotdeauna una a fericirii și aceasta trebuie amintită, în mijlocul intensității a tot ce experimentăm.

Este, de asemenea, un moment bun pentru a studia și a extinde cunoștințele noastre în direcții noi care ar putea fi benefice pentru creșterea noastră interioară și pentru a ne da noi idei pentru următoarele etape ale călătoriei noastre. Gemenii ne vor ajuta, de asemenea, să ne exprimăm inimile și sentimentele, comunicând cu libertate și discernământ. Ne vor ajuta să înțelegem dacă tindem să ne concentrăm mai mult pe o polaritate decât pe alta, astfel încât să putem găsi uniunea între diferiții poli.

Luna Mai este o lună în care care să înflorim, să prosperăm și să începem să creăm o nouă cale, având mai multă claritate cu privire la ceea ce dorim cu adevărat să aducem la îndeplinire. Este un moment pentru a îmbrățișa mai mult din ceea ce vine în viața noastră cu o inimă deschisă, fără teamă de nimic. În acest moment, ne vom bucura și vom onora bucuria de a fi aici, ca oameni, în acest moment unic al Creației, în care ne redobândim Adevărata noastră Esență Adamică și toate amintirile care au fost manipulate odată pentru a elimina cine suntem noi cu adevărat.

 

Natalia Alba
surse: www.starseedsoul.com, inaloveworld. wordpress.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin