Este nevoie de forță de muncă

 A început proiectul „DEZVOLTĂM HUNEDOARA” inițiat de prefectul județului, Călin Petru Marian, împreună cu parlamentarii PNL din județ: Vetuța Stănescu – deputat, Lucica Dina Muntean și Vasilică Potecă – senatori.
Proiectul constă în sprijin instituțional acordat agenților economici care doresc să se dezvolte sau să investească în economia hunedoreană și au nevoie de implicarea autorităților locale și județene.
Prima întâlnire a fost organizată la compania „Philips Orăștie” unde au avut loc discuții cu întreaga echipă de conducere a firmei.
Au participat prefectul Călin Petru Marian, subprefecții Oana Andreea Biriș și Szell Lorincz precum și directorul AJOFM Hunedoara, Georgeta Tomuța.
„Philips Orăștie”, una dintre companiile hunedorene importante, dorește să-și extindă capacitatea de producție și are nevoie de forță de muncă. Pentru a le oferi un sprijin concret, prefectul Călin Petru Marian și directorul AJOFM au decis să organizeze la Deva o mini „Bursă a locurilor de muncă” de unde firma din Orăștie să poată recruta personal.
De asemenea, managerii firmei au fost informați despre modul în care pot rezolva, chiar și parțial, problema forței de muncă, prin avantajele oferite de învățământul dual și profesional agenților economici care au nevoie de personal calificat în diferite domenii de activitate.
În perioada următoare vor continua întâlnirile și discuțiile referitoare la problemele pe care le întâmpină, în această perioadă complicată, principalele firme din județul Hunedoara.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share