Este sau nu profitabil sa devii distribuitor de usi premium in Romania?

Renovarea unei case reprezinta o etapa importanta pentru orice persoana, iar odata cu aceasta, intervine si dorinta de achizitionare a unor usi noi. Desi pe piata din Romania sunt o multime de modele, iar adesea, pretul este cel care cantareste cel mai mult in decizia finala, tot mai multi oameni mizeaza pe calitate si aleg sa faca o investitie mai mare, pe o durata mai lunga de timp.

Cum poti sa devii distribuitor de usi premium in Romania

Zigrid, compania care importausi de calitate germana este in cautare de distribuitori lanivel national. Usile fac parte din gama Mosel Turen si sunt concepute pentru a rezista o viata. Odata cu lansarea companiei Zigrid, clientii au inteles necesitatea unor usi cu adevarat calitative. Astfel, in Romania sunt persoane care constientizeaza cat de important este sa optezi pentru achizitionarea unor usi de calitate premium. Daca iti doresti sa vii in intampinarea nevoilor clientilor tai, Zigrid iti ofera posibilitatea sa devii distribuitorul usilor germane Mosel Turen si sa te diferentiezi prin cele importante valori: Profesionalism si servicii de calitate superioara.

Caracteristicile usilor de calitate germana Mosel Turen

Usile Mosel Turen importate din Germania se evidentiaza prin doua caracteristici esentiale: respectarea tendintelor moderne de design, nivel de confort ridicat si materialele de calitate superioara.

  • Cel mai bun raport calitate-pret

Desi usile Mosel Turen fac parte din categoria usilor premium, pretul acestora este unul accesibil si corect;

  • Garantie 8 ani

Se spune ca perioada de garantie se ofera in functie de calitatea usilor. Tocmai de aceea, toate usile dispun de o garantie de 8 ani. De altfel, cea mai mare garantie intalnita pe piata din Romania pentru acest tip de produs;

  • Servicii de montaj

Odata cu achizitionarea usilor Mosel Turen, clientul poate solicita si serviciul de montaj profesional, astfel incat rezultatul final sa fie unul de exceptie;

  • Gama variata de modele si materiale

Usile Mosel Turen se regasesc intr-o gama variata de modele si materiale. De  la usi albe, pana la usi din sticla –  https://zigrid.ro/sticla/.

Asadar, succesul unui distribuitor de usi in Romania este ghidat de calitatea produselor pe care urmeaza sa le adauge in portofoliu. Daca alegi sa devii distribuitorul usilor Mosel Turen, cu siguranta vei reprezenta prima optiune a clientilor care sunt in cautarea celui mai bun raport calitate-pret.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share