Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Este timpul să votezi TÂRGOVIȘTE ca Destinația Anului 2022

Dragi români, târgovișteni sau dâmbovițeni, dacă vă iubiți Cetatea este timpul să o și arătați! A început etapa națională a concursului Destinația anului 2022, unde puteți vota regiunea și localitatea pe care o considerați cea mai atractivă din punct de vedere turistic.

Primarul municipiului Târgoviște a transmis un mesaj de mobilizare către toți cei care vor să se implice și să voteze Cetatea celor 33 de voievozi începând chiar de ACUM. Votul va dura până la sfârșitul lunii, așa că aveți timp să-i rugați pe toți cei dragi să vi se alăture.

Municipiul Târgoviște a intrat în finala națională a concursului DESTINAȚIA ANULUI 2022 – Categoria „City Break”. Suntem acolo, se vorbește despre orașul nostru în cuvinte frumoase, suntem comparați cu orașe mult mai mari și suntem dați exemplu pentru calitatea vieții și pentru ceea ce Târgoviștea oferă ca destinație culturală, istorică sau de agrement.
Știți ce a făcut posibilă câștigarea etapei regionale în fața unor orașe mult mai mari? Mobilizarea noastră, a celor care știm că orașul merită această promovare.
Începând de astăzi, publicul va fi invitat să participe în direct și să voteze pe www.destinatiaanului.ro pentru a stabili podiumul final al întregii Românii.
Haideți să ne mobilizăm din nou și să chemăm România întreagă să-și deschidă ochii pentru Târgoviște, orașul pe care îl iubim și care, prin fiecare dintre noi, se transformă în bine în fiecare zi.
Votul durează până la sfârșitul lunii. Acceptăm provocarea?
#Târgoviște❤️#DestinațiaAnului2022🇷🇴”, a scris Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște pe pagina de social media.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share