04/12/2021

EUROPE DIRECT Târgovişte – Program estimativ luna decembrie 2021

2 decembrie – EUROPE DIRECT în bibliotecile din judeţul Dâmboviţa…Puncte de informare europeană eveniment cu tema O Europă pregătită pentru era digitală – Aplicația Discord în activitatea cu publicul. Evenimentul va reuni bibliotecari şi cetăţeni din zona Pucioasa – judeţul Dâmbovița şi va avea loc online prin platforma Webex.

7 decembrie – EUROPE DIRECT în bibliotecile din judeţul Dâmboviţa…Puncte de informare europeană eveniment cu tema O Europă pregătită pentru era digitală – Aplicația Discord în activitatea cu publicul. Evenimentul va reuni bibliotecari şi cetăţeni din zona Târgoviște – judeţul Dâmbovița şi va avea loc online prin platforma Webex.

10 decembrie – Participarea echipei EUROE DIRECT Târgoviște la sesiunea de informare organizată online prin platforma Webex de Comisia Europeană cu tema PNRR.

17  decembrieGala punctelor de informare europeană, a voluntarilor și partenerilor EUROPE DIRECT Târgoviște 2021 pentru a evidenția pe cei care s-au remarcat pe parcursul anului în sprijinul acordat echipei de proiect ori în organizarea de evenimente cu tematică europeană. Vor fi acordate diplome, premii și plachete, iar activitatea va avea loc online prin platforma Webex.

La cerere organizăm ore de informare pe diferite teme europene în şcoli, licee, ONG-uri şi biblioteci publice.

REDACTAT:

Vlăduţ Andreescu – manager ED Târgovişte

Distribuie acest articol Oficial Media
Share