Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Eveniment caritabil la Târgoviște – Să fim mai buni!

A.C.D.S. „ALL FOR DANCE” Târgoviște împreună cu Societatea Națională de Cruce Roșie – Filiala Dâmbovița, Fundația Județeană pentru Tineret Dâmbovița, Fundația Culturală „Ghiocelul” și Societatea Astronomică Romană de Meteori vă invită să luați parte la Spectacolul Caritabil „SĂ FII MAI BUN” organizat cu ocazia sărbătorilor de iarnă, devenind astfel parteneri ai acestui demers caritabil.

Evenimentul va avea loc pe data de 18 decembrie 2019, începând cu orele 18:00, la Casa Tineretului (Clubul Studenților) din Târgoviște.

Din spectacol vor face parte recitaluri de colinde, muzică ușoară și populară, dans modern și popular, teatru și expoziție de astrofotografie.

Misiunea acestui spectacol este aceea de a ajuta cateva cazuri speciale din cadrul unităților de învățământ de pe raza municipiului Târgoviște și sensibilizarea colegilor de a empatiza cu acestia.

Pentru detalii și confirmarea participării dumneavoastră la acest proiect, vă rugăm să ne contactați prin telefon la nr. 0734624519 sau prin mail la adresa acds_allfordance@yahoo.ro.

Vă informăm că intrarea la spectacol se va face pe bază de donații (produse alimentare neperisabile) care ulterior vor fi distribuite cazurilor propuse.

În speranța că ne veți onora cu implicarea și participarea dumneavoastră la această manifestare, vă asigurăm de tot respectul nostru.

Cu stimă,
Președinte Asociație, Ionuț Iulian Răcaru

Distribuie acest articol Oficial Media
Share