Există anumite strategii la cazinou la care nu te așteptai. Iată una dintre ele!

Așa cum am spus în nenumărate ocazii, singura strategie de cazinou care funcționează este bunul simț.  Ne place sau nu, fiecare rezultat care apare într-un cazinou este un eveniment de pură șansă.

Un rezultat pe care nu poți face nimic pentru a-l prezice, influența sau controla în vreun fel… punct.

Departe de a fi un lucru rău, acest lucru este ceea ce face ca jocurile de cazinou să merite să fie jucate. Este, de asemenea, ceea ce face ca jocurile de noroc să fie un concept viabil, altfel nu ar fi deloc jocuri de noroc.  Chiar și atunci când există un anumit grad de îndemânare implicat într-un joc de cazinou, acesta este încă predominant un joc de noroc.

Cu cât recunoști mai repede acest lucru, cu atât mai mult vei avea de câștigat de pe urma jocurilor de cazinou online și în lumea reală.

strategii-la-cazinou
strategii-la-cazinou

Strategii de cazino neobișnuite

De-a lungul anilor, numărul de presupuse strategii „câștigătoare” care s-au strecurat în articolele de pretutindeni este destul de uimitor. La fel ca și elaborarea și ciudățenia totală a unora dintre aceste strategii.

Există câteva strategii pentru jocuri precum blackjack, poker și ruletă care cel puțin te pun pe gânduri.  În altă parte, există cele care te fac să te întrebi la ce naiba se gândea în acel moment individul care a conceput strategia.

Pentru a ilustra acest punct, vom examina acum o selecție de strategii de cazinou cu defecte fundamentale (și practic ridicole).  Cu siguranță unele dintre cele mai ciudate de care veți auzi, și toate unite prin faptul că sunt lipsite de orice logică sau valoare:

 joaca-impotriva-dealerului
joaca-impotriva-dealerului

Joacă doar atunci când ești tu împotriva dealerului

 

În primul rând, există cei care cred cu adevărat că black jack-ul ar trebui să fie jucat doar la o masă goală. Este o teorie care își are rădăcinile în ideea că, cu cât sunt mai mulți oameni care joacă în acel moment, cu atât mai puține cărți de mare valoare rămân în pantof.  Ceea ce este corect din punct de vedere tehnic, dar acest lucru nu schimbă absolut deloc jocul.

Indiferent de numărul de persoane care joacă în acel moment, cărțile sunt împărțite complet aleatoriu.Acest lucru înseamnă că, indiferent dacă sunt șase persoane care joacă doar un singur jucător care se confruntă cu dealerul, rezultatul este tot 100% aleatoriu.  Doar pentru că sunt mai multe persoane la masă nu înseamnă că au fost împărțite mai multe cărți de mare valoare.

Și chiar dacă ar fi fost împărțite, pur și simplu ar scădea șansele dealerului de a primi cărți de mare valoare, nu-i așa?

O strategie pe care cineva a încercat măcar să o explice logic, dar care, din păcate, este lipsită complet de logică.

Joacă în turnee și nimic altceva

Logica defectuoasă joacă din nou un rol în această strategie, care sugerează că, concentrându-ți toată atenția asupra turneelor, în cele din urmă vei da lovitura.

În cazul turneelor, plătești oricât de mult te costă participarea și asta e tot. Joci atât timp cât îți ține stack-ul, faci tot ce poți pentru a-ți depăși concurenții și îți aștepți soarta.  Dacă câștigi, s-ar putea să câștigi mult.  Dacă pierzi, nu pierzi mai mult decât ai plătit pentru a participa.

Toate bune și frumoase, dar problema cu această teorie este că tot nu garantează nimic. Câștigarea turneelor este extrem de dificilă, iar premiile, cu excepția celor de nivel superior, tind să fie destul de modeste. Cu excepția cazului în care participați la turnee cu miză mare, la care va trebui să plătiți un preț mare pentru a intra.

În cele din urmă, jocul în turnee nu seamănă deloc cu jocul obișnuit de cazinou. OK dacă ești mulțumit cu asta, dar a te limita exclusiv la turnee înseamnă să te refuzi la o mulțime de plăceri în altă parte.

liniile-si-pariurile-maxime
liniile-si-pariurile-maxime

Joacă doar liniile și pariurile maxime

Există unii care cred cu adevărat că RTP-ul și obiceiurile de plată ale unui slot online pot fi influențate dacă pariezi mai mult.Că, dacă plasezi pariuri mai mari, vei beneficia de cote îmbunătățite.  Din păcate, acest lucru nu este deloc așa.

În cazul liniilor de plată, să joc inumărul minim de linii de plată disponibile nu este niciodată o idee bună.  Dacă un slot are un RTP de 96%, va trebui să pariezi cât mai multe linii de plată pentru a împinge lucrurile până la această rată maximă de plată.

Că atunci când vine vorba de mărimea pariurilor tale, acestea nu au niciun fel de influență asupra șanselor de rezultat. Pariurile mai mari deschid ușa către premii mai mari, dar înseamnă și asumarea unor riscuri mai mari.

Depinde de tine în ce direcție mergi, dar nu face presupunerea că a paria mai mult înseamnă cote mai bune la fiecare rotire.

Lăsând un spațiu între fiecare rotire

În ultimul rând, există o teorie care circulă de ceva timp conform căreia lăsarea unui interval între fiecare rotire poate fi în favoarea ta la sloturi. Nu este surprinzător faptul că aceasta este de departe una dintre cele mai absurde dintre toate strategiile de cazino care circulă în acest moment.

Fiecare rotire este 100% aleatorie, cu aceleași cote fixe ca și fiecare rotire de dinainte și de după. Simțiți-vă liber să așteptați cât de mult doriți pentru a vă trage sufletul, dar nu credeți nici o clipă că se va juca direct în buzunarul dumneavoastră.

Concluzie

La finalul zilei ține minte că nu este bine să investești ceea ce nu-ți permiți să pierzi, și setează-ți strategii care să funcționeze în concordanță cu bugetul și scopul tău final. Încearcă să tesimți bine și dacă poți să multiplici și bugetul, e și mai bine.

 

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share