Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

EXPO MOBILA TIMIȘOARA, la a doua editie 2024

În perioada 27 – 30 iunie 2024, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş invită publicul timișorean la cea de-a doua ediție din acest an a expoziţiei naţionale dedicată industriei mobilei, EXPO MOBILA TIMIȘOARA, care va avea loc la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22.

 EXPO MOBILA TIMIȘOARA se adresează atât celor care doresc să-și achiziționeze piese de mobilier cât și firmelor contractante.

Ediția prezentă reunește 20 de companii – producători români din Timișoara și județul Timiș, Arad, Satu Mare, Rădăuți și Alba- Iulia, alături de importatori recunoscuți din domeniu, interesaţi  să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri.

Dintre expozanți, 50% sunt clienți fideli ai EXPO MOBILA TIMIȘOARA iar 50% sunt producători de mobilă și artizani în modelarea lemnului, prezenți pentru prima oară.

Vor fi expuse spre vânzare diferite piese de mobilier, multe dintre acestea unicate, de la mobilierul clasic la cel modern, cu accent pe multiplele posibilități de decorare, pe prezentarea și achiziționarea de paturi și saltele cu functionalități mult îmbunătățite pentru a asigura un somn odihnitor cât și o multitudine de modele de canapele în tendințele anului, alături de multe alte produse, cum ar fi: panouri decorative perete, lambriuri de podea, decorațiuni, piese de mobilier cu istorie, piese și obiecte mici de lemn etc.

Totodată, vor fi prezenți cu standuri constructori de case și dezvoltatori imobiliari.

Caracteristicile anului 2024 în materie de mobilier, texturi sau decorațiuni pot fi rezumate în câteva cuvinte: minimalist echilibrat, paletă de culori calde, tehnologii inteligente, textile luxoase și confortabile, legătura cu natura, sustenabilitate, eco-responsabilitate.

Pe întreaga perioadă, vor avea loc campanii promoționale de atragere a publicului vizitator care va putea testa și achiziționa o multitudine de modele de canapele modulare, fotolii, colțare, mobilier de living, dormitoare, bucătarii, mic mobilier, mobilier rustic, mobilier antic și antichizat, decorațiuni, accesorii, perdele, cu reduceri generoase de până la 50%.

Programul de vizitare este: joi-sâmbătă, orele 10.00-20.00, duminică, orele 10.00-18.00.

 

Intrarea este liberă.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share