04/03/2021

Expoziție INTERACT Club: Există oameni cu potențial care așteaptă să fie descoperiți

Cine spune că adolescenții din ziua de astăzi nu au inițiativă, clar nu a interacționat cu persoanele potrivite.

Ieri, un grup de elevi aparținând mai multor licee din Târgoviște a organizat un eveniment cu scop caritabil sub denumirea INTERACT INTERART, prin care au reușit să promoveze totodată operele unor artiști locali.

Evenimentul a avut loc la sediul Bibliotecii Județene Dâmbovița și s-a desfășurat conform așteptărilor: muzică bună, cântată live chiar de către liceeni, artă și multă energie.

Vorbind cu o parte dintre organizatorii proiectului, printre care secretarul Clubului Interact, am aflat că banii strânși din taxa de intrare și donații se vor îndrepta către Spitalul Municipal Târgoviște.

„Prin intermediul acestui proiect, organizat de Clubul Interact, am dorit să arătăm lumii că orașul acesta nu e mort, că există oameni cu potențial care așteaptă să fie descoperiți și că încă mai există speranță.  Încercăm să inspirăm și noi, la rândul nostru, iar apoi să dăm ștafeta mai departe. Nu este cazul să ne dăm bătuți, fiindcă mai sunt foarte multe lucruri care merită să fie dovedite lumii, cum ar fi faptul că arta nu moare niciodată”, au spus Andrei Moater și Clara Mornea.

Mai jos se află câteva fotografii de la expoziția de artă.

Activitatea clubului poate fi urmărită la adresa: https://www.instagram.com/interact.targoviste

Distribuie acest articol Oficial Media
Share