Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

FASCINANTA INDIE LA SEDIUL ARCUB- BUCUREȘTI

Ambasada Indiei la București, în colaborare cu Maria Foundation (UNESCO) și ARCUB, organizează evenimentul „Fascinanta Indie” în perioada 14 – 24 iulie 2023. Evenimentul va avea loc la Sala Cafenele, situată pe Strada Lipscani 84-90, București, la sediul ARCUB.
Acest eveniment oferă oamenilor o oportunitate unică de a se cufunda în bogăția culturală, artistică și arhitecturală a Indiei și de a obține o înțelegere mai profundă a Indiei.
Expoziția prezintă o gamă diversă de obiecte de artizanat, articole de îmbrăcăminte și textile tradiționale, bijuterii rafinate și chiar oferă ateliere de pictură henna.
Participanții vor avea șansa de a explora imagini captivante ale monumentelor istorice și atracțiilor turistice populare din India. Promite să fie o expunere remarcabilă care să surprindă esența moștenirii vibrante a Indiei.
                                                                                   
”Suntem încrezători că această expoziție nu numai că vă va extinde cunoștințele despre India, ci vă va lăsa și amintiri de durată. Vă va inspira să porniți în propria călătorie pentru a experimenta minunile Indiei în mod direct„ transmit cei de la ambasadă.
                                                                                   
DESCHIDEREA OFICIALĂ va avea loc  17 iulie 2023, începând cu ora 11:00.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share