FC Aninoasa s-ar putea retrage din Liga a 3-a!

FC Aninoasa a ajuns pe locul 12 în clasamentul Seriei a 3-a din Liga a 3-a după înfrângerea din etapa trecută, cu CSU II Craiova, și există varianta să se retragă din campionat.

Anunțul a fost făcut de Constantin Maricescu, primarul comunei Aninoasa, supărat fiind de ultimele rezultate din ultima vreme. “S-ar putea să ne retragem şi să încercăm să ne înscriem în Liga a IV-a. Faptul că am mers aşa prost acasă, în faţa propriilor suporteri, e inadmisibil. Vreau să discut cu preşedintele, să le transmită jucătorilor să îşi caute alte echipe, pentru că s-ar putea să ne retragem. Am fost şi la Piteşti după ei, au făcut nişte gafe şi acolo”, a declarat pentru cotidianul Jurnal de Dâmbovița Constantin Maricescu, primarul Aninoasei.

Meci amical cu juniorii Chindiei

FC Aninoasa nu va juca în etapa din acest weekend, dar va disputa totuși un meci amical. Echipa antrenată de Cristian Bălașa va susține un meci de verificare cu juniorii A de la Chindia Târgoviște, astăzi, la ora 13.00, pe stadionul din Aninoasa. În această partidă vor fi folosiți toți jucătorii din lot.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share