FC Aninoasa umblă după puncte în Pod(ari). Ce declară jucătorii

FC Aninoasa îşi doreşte o victorie în prima deplasare din returul Ligii a 3-a. Mâine, de la ora 15.00, lângă Craiova, formaţia antrenată de Cristian Bălaşa vrea să cucerereasc toate cele trei puncte în meciul cu FC Podari. Disputa se anunță una dificilă pentru elevii lui Cristi Bălașa, pentru că gruparea olteană ocupă doar locul 14 în serie şi are mare nevoie de puncte. Pentru înfruntarea cu Podari, FC Aninoasa nu va putea conta pe trei piese importante. Astfel, Bălașa nu îi va putea folosi pe fundașul Marina (suspendat) și mijlocașii Roșciugă și Dinu, ambii accidentați. Meciul tur dintre cele două echipe s-a încheiat nedecis, cu scorul de 0-0.

Declaraţii jucători

Alin Neguţ: “Sunt pregătit pentru acest joc. Sper să și marchez pentru a-mi ajuta echipa să câștige. Va fi un meci important pentru noi, iar victoria e obligatorie. Nu trebuie să facem nici un pas greșit după ce am avut parte de un semieșec în debutul returului. Cu siguranță putem câștiga la Podari”.

Ionel Diţă: “Ne așteaptă un meci dificil la Podari, chiar dacă adversarul se află în subsolul clasamentului. Vom aborda meciul doar la victorie, alt rezultat nu ne interesează după ce am terminat nedecis jocul cu Alexandria. Avem putere pentru a învinge Podariul. Ne-am pregătit foarte bine pentru această partidă și credem în potențialul nostru. Forța grupului va reprezenta atuul nostru în deplasarea de la Podari. Sperăm ca de această dată să avem mai multă șansă în fața porții adverse, după ce în disputa cu Alexandria am ratat numeroase ocazii clare de gol. Ne dorim victoria cu Podari pentru a urca în partea superioară a clasamentului, acolo unde ne este locul”.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share