FC Chindia pe noul gazon de pe Stadionul Eugen Popescu din Târgoviște

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a transmis un mesaj în urma întâlnirii cu echipa de fotbal FC Chindia, pe Stadionul ”Eugen Popescu” aflat in reabilitare, investiție cu o valoare de peste 10.000.000 de euro.
”Intălnire cu echipa noastră de suflet pe noul gazon de pe „Eugen Popescu”!
✅ FC Chindia rămâne o familie unită si puternică, iar momentul disputării meciurilor pe arena din Târgoviște este din ce în ce mai aproape!
✅ I-am asigurat pe jucători și pe antrenori că atât Primăria Târgoviște, cât și Consiliul Județean Dâmbovița, vor ramâne alături de cea mai iubită echipă din județ.
✅ Cu o valoare a investiției de peste 10.000.000 de euro, cuprinzând construirea unei tribune de aproximativ 4500 de locuri de la zero, complet acoperită, reabilitarea totală a tribunei vechi, sistem încălzire a gazonului, nocturnă la standarde europene (recent montată), sistem de monitorizare video, sistem de acces pe bază de turnicheti, 2 tabele de marcaj moderne și alte dotări de top, Primăria Târgoviște va asigura echipei noastre una dintre cele mai cochete arene fotbalistice din România!„
stadionul eugen popescu targoviste
Stadionul Eugen Popescu Targoviste - FC chindia
Distribuie acest articol Oficial Media
Share