Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Festivalul Babel- o mișcare de luptă împotriva idiocrației

Babelienii nu vor înceta niciodată să se întâlnească iar Mc Ranin a anunțat aseară că tema următoarei ediții este Imaginea.

Într-o lume a spaimei, a ridicării prostiei la rang de normalitate, într-o societate ce cară pietroaie la deal pentru ca mai apoi să și le înșire la gât, în această lume îndobitocită și pusă să râdă -cu bucurie- de gunoaie și de propria boală, există un grup care se opune distrugerii ființei. În acest haos generalizat, umanoizi neinfestați din toate colțurile Terrei se întâlnesc an de an.

O mișcare de luptă împotriva idiocrației se adună laolaltă pentru a curăța rănile și a consilia mințile încă ”neposedate”. Este vorba despre ”Festivalul Babel” – acest fenomen de salvare a sufletelor prin iubire, prin cunoaștere și înțelegere, prin artă. Inițiatorul și coordonatorul manifestării -directorul Teatrului Tony Bulandra- este și va rămâne Mihai Constantin Ranin. Se întâmplă la Târgoviște în România mileniului III.

Babelienii se vor odihni puțin, pentru a porni din nou mai puternici.
Anul viitor vom face terapie prin IMAGINE și vom fi din ce în ce mai mulți. Educația prin artă, prin atingereși privire, prin simplitate și iubire, este singurul antidot împotriva idiocrației.

Cristi Iordache

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">