Festivalul Babel- Spectacol de stradă cu Django Guerzoni din Italia

Aseară de la ora 20.00, în a cincea zi de Festival Babel, târgoviștenii s-au bucurat de teatru si în piața publică Mihai Viteazul. Pentru că teatrul este o formă de artă care se poate face și în afara sălilor și spațiilor dedicate special. Iar una dintre menirea Babel este și aceea de a aduce oamenii mai aproape de teatru. Atunci când nu mergem noi la teatru, vine teatrul la noi.

Un moment artistic reușit al lui Django Guerzoni, care a fost primit foarte bine de către publicul târgoviștean numeros și pus pe șotii alături de artist. Am simțit aseară că oamenii au devenit din ce în ce mai curioși și mai atrași de fenomenul teatru și Babel în Târgoviște. Cred că niciodată nu este prea târziu să îți placă frumosul.

Despre Django Guerzoni, știm din prezentarea spectacolului că acesta își captivează publicul cu glume, intrigi, situații ambigue, jonglerii și mișcări acrobatice…și adevărat, așa s-a întâmplat.  Acrobatul italian este specializat în teatrul fizic cu un deosebit interes pentru clovnerii și acrobații.A dezvoltat aceste arte și le-a personalizat pe parcursul studiilor sale. Cu un corp foarte flexibil și o doză mare de autoironie, Django este un artist foarte excentric.

Saltul prin flăcări ne-a dat emoții, la fel și cuțitele care planau deasupra voluntarului curajos…

Pentru curiozități vă invităm să-l descoperiți pe acrobat în imagini dar și pe ”viu” astăzi și mâine, tot în Piața Mihai Viteazul de la ora 20.00.

Vă așteptăm la Babel! Fiecare zi este un mers pe sfoară…

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share