19/09/2021

FESTIVALUL DINOZAURILOR 2021 CONTINUĂ

Ateliere de creație și expoziție dinozaur pe terasa Shopping City Deva!

Seria momentelor distractive continuă la Shopping City Deva cu activități de neratat pentru cei mici!

Astfel, între 1-15 august, lumea preistorică își va dezvălui misterele în cadrul a două ateliere dedicate micilor exploratori:

1 august, între orele 10:00-12:00 – Atelier Dinozauri

15 august, între orele 10:00-12:00 – Atelier Vulcani

Atelierele vor avea loc pe terasa Shopping City Deva și vor cuprinde activități educative, distractive și totodată super interesante pentru cei mici: origami cu dinozauri, experiment erupție vulcanică, creație coifuri și brățări, desene pe asfalt.

*Atelierul din 1 august face parte din Festivalul Dinozaurilor, organizat de Geoparcul Internațional UNESCO Țara Hațegului.  

În plus, copiii vor putea admira cel mai impresionant dinozaur din Geoparcul Internațional UNESCO Țara Hațegului – Magyarosaurus dacus  – un „balaur” uriaș care va fi expus pe terasa Shopping City Deva, între 1-15 august! Magyarosaurus dacus este un dinozaur terestru, care a străbătut două continente și un ocean pentru a ajunge acasă. Exponatul a fost creat în Canada de către paleoartistul Brian Cooley, din fibră de sticlă, cu ajutorul unor forme din cauciuc, iar pentru „nașterea” lui au fost necesare cinci luni de muncă.

Atelierele vor avea loc în aer liber, fără înscriere în prealabil și în limita maximă a 100 de participanți. Mesele vor fi distanțate, iar atelierele se vor face pe cât posibil individual, pentru a nu se crea aglomerație.Ateliere educaționale desfășurate de Geoparcul Internațional UNESCO Țara Hațegului, în parteneriat cu Shopping City Deva.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share