Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” – Concert, ”Cântăm duete de Dragobete”

Joi, 24 februarie, ora 18:00, Palatul Republicii va găzdui concertul „Cântăm duete de Dragobete”, oferit de Orchestra de Muzică Populară „Folclor”, director artistic și prim-dirijor Petre Neamțu.

Vă îndemnăm să celebrați sărbătoarea iubirii, și a primăverii, audiind unele din cele mai frumoase duete, aduse în fața publicului de către interpreți îndrăgiți de folclor: Vasile Rusu (acordeon), Silvia Goncear, Anatol Nunu (trompetă), Diamanta Paterău, Valentin Butucel, Sorin Zberea (clarinet), Valentina Rusu (vioară), Nicolae Chiper (trompetă), Alexei Digore (bariton), Natalia Munteanu, Marin Ganciu, Andrei Druță (nai), Adriana Babin (nai), Ana-Felicia Caragi, Ana Bragari-Moroșanu, Damian Spinei, Stela Botez, Gabriel Nebunu, Mihaela Tabură, Andrei Coțofană.
Prezintă – Rusalina Russu

Bilete online: https://filarmonica.md/ticket/filarmonica/4842?session=24.02.2022%2018:00
https://iticket.md/event/c-nt-m-duete-de-dragobete
Casa de bilete – 079740275

Sunteți așteptați cu drag!

Anul 2022 este unul foarte semnificativ pentru Duetul Anatolie Lapicus și Iurie Mahovici, se împlinesc 30 de ani de la fondarea duetului și 60 de ani de la nașterea pianiștilor.

Cu acest prilej, Uniunea Muzicienilor din R. Moldova în parteneriat cu Filarmonica Naţională „S. Lunchevici” lansează proiectul – Turneul jubiliar al Duetului de pianiști Anatolie Lapicus – Iurie Mahovici „Muzica clasică la tine acasă”.

Acesta va reprezenta un frumos turneu artistic, educațional și de instruire, o promovare a culturii muzicale și o cunoaștere aprofundată a muzicii clasice în rândurile elevilor, prin organizarea concertelor pe întreg teritoriul R. Moldova, cu un program special selectat pentru pian la 4 mâini.

Pe 26 februarie, vă invităm la Concertul de Lansare a Turneului Jubiliar „Muzica clasică la tine acasă”, cu un program muzical „În ritmuri de dans”, alături de Anatolie Lapicus și Iurie Mahovici!

Prezintă – Andrei Porubin
Bilete online: https://filarmonica.md/ticket/filarmonica/4782?session=26.02.2022%2018:00
https://iticket.md/event/anatolie-lapicus-i-iurie-mahovici-n-ritmuri-de-dans
Casa de bilete – 079740275

Vă așteptăm cu drag!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share