Filme la CETATEA MĂLĂIEȘTI

Iubitorii filmului sunt invitați în acest weekend, mâine, la ceas de seară, la CETATEA MĂLĂIEȘTI  din Sălașu de Sus să vizioneze două filme de scurt metraj, începând cu orele 20.00, la amfiteatru.
După ce au fost difuzate în cadrul unor mari festivaluri de film, cum ar fi TIFF 2022, Anonimul Internațional Film Festival sau Festivalul de film Odense din Danemarca, unde au fost și premiate, iată ca Regizorul Mihai Gavril Dragolea, în parteneriat cu Primăria Comunei Sălașu de Sus, vă oferă ocazia de a cunoaște personaje inedite aflate în situații inedite!
Filmele propuse ne pun în situația de a vedea dincolo de ceea ce trăim în viața de zi de zi – povestea unui pușcăriaș care evadează de la închisoare și se împrietenește cu un câine bătut de stăpân; sau cea a unei familii care face sacrificii și compromisuri pentru a-și salva fiica, ne îndeamnă să înțelegem și să empatizam cu lumea care ne înconjoară și să ne punem întrebarea dacă un fapt imoral justifica refacerea ordinii morale? Dacă scopul scuză mijloacele?.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share