Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Firmele timișene, invitate ca vizitatori la FRESKON Salonic 2022

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Republicii Elene la București – Biroul Economic și Comercial și al HELEXPO Salonic, invită companiile timișene să participe în calitate de vizitatori la Expoziția Internațională de Fructe și Legume Proaspete „Freskon 2020”, organizată în perioada 12 – 14 mai 2022, în Salonic, Grecia.
Freskon este cel mai important eveniment de acest gen din Balcani și sud-estul Europei și se desfășoară la Centrul Internațional HELEXPO din Salonic. Printre companiile expozante se numără cooperative, exportatori și importatori de fructe&legume, mașini de ambalare, lanțuri de supermaket, servicii conexe.
Mai multe informații despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: http://freskon.helexpo.gr
Evenimentul are loc în cadrul «Hosted Buyers Program» susținut de Guvernul Elen, prin care companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum: gratuitate pentru cazare (2 sau 3 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul pentru un reprezentant al firmei participante, precum și organizarea întâlnirilor B2B în cadrul expoziției.
Biroul Economic și Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție.
Participarea este condiționată de efectuarea vaccinului sau prezentarea unui certificat de îmbolnăvire.

Costuri de organizare: 150 lei + TVA (pentru companiile membre ale CCIAT)
300 lei + TVA (pentru companiile care nu sunt membre).

Companiile care identifică posibili parteneri în rândul firmelor expozante dar care nu pot participa fizic din diverse motive, pot fi reprezentate de către CCIA Timiș pe baza unei prezentări a firmei /ofertă de colaborare transmisă în prealabil.

Termen de înscriere: 4 martie 2022

Relații suplimentare privind procedura de înscriere:
Telefon: 0372 185 285, e-mail: ccoroian@cciat.ro
Persoană de contact: Cristina COROIAN, Consultant Cameral

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin