Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Foloseşte lentile progresive pentru un văz sănătos

După vârsta de 40 de ani, majoritatea oamenilor încep să realizeze că se confruntă cu anumite dificultăți de vedere. Una dintre afecțiunile oculare întâlnite la vârsta mijlocie este Prezbiopia. Aceasta apare odată cu înaintarea în vârstă deoarece cristalinul își pierde din flexibilitate.

În cazul în care vă confruntați cu simptomele unei vederi neclare, cel mai probabil, imaginile nu mai sunt focalizate pe retină, ci în spatele acesteia. Pentru a cunoaște care este afecțiunea care creează dificultăți vederii, este necesar consultul la un cabinet de optică medicală.

Alături de Clarfon, faci alegerea corectă pentru a-ți proteja văzul cât mai bine

Dacă te confrunți cu simptomele prezbiopiei, Clarfon Optica îţi oferă cea mai bună soluție, lentilele progresive, care asigură o vedere clară la toate distanțele, într-un mod confortabil.

Prescrierea lentilelor progresive necesită o atenție specială, iar părerea specialiștilor Clarfon este una avizată, cu mulţi ani de experienţă.

La începutul consultaţiei, specialistul optician realizează o anamneză detaliată care va conţine: ochelarii anteriori, tipul de activități desfășurate la locul de muncă, hobby-uri, sporturi practicate. Există situații vizuale care necesită corecție optică specifică, iar lentilele progresive sunt soluția perfectă pentru tine.

De ce să alegeți lentile progresive?

Avantajul acestui tip de lentile constă în faptul că nu mai trebuie să purtați două perechi de ochelari (una pentru citit, una pentru vederea la distanță). De exemplu, când lucraţi la calculator, utilizați ochelarii de aproape iar ca să vedeți calendarul afișat de pe perete ar trebui să puneți ochelarii de distanță.

Aceste lentile progresive sunt mult mai eficiente față de cele monofocale, deoarece purtarea alternativă a două perechi de ochelari poate deveni obositoare. Pentru o persoană activă, o singură pereche de ochelari este ideală, iar cu ajutorul unor lentile progresive de bună calitate, veți putea privi obiectele aflate la distanțe diferite, fără probleme.

În cabinetele de optică medicală Clarfon, vederea ta poate să renască fără a fi necesar să porți mai multe perechi de ochelari.

Lentilele progresive de la Clarfon, o soluție comodă pentru vederea ta!

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share