Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Forumul de Investiții și convenția Primarilor la Bruxelles

Forumul de Investiții Convenția Primarilor (Covenant of Mayors Investment Forum) – Piața de Finanțare a Eficienței Energetice  va avea loc la Bruxelles, organizat în comun de Direcțiile Generale pentru Energie și Acțiune Climatică ale Comisiei Europene și Agenția Executivă Europeană pentru Climă, Infrastructură și Mediu (CINEA)  și în colaborare cu Convenția Primarilor (Covenant of Mayors).

Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC) va participa la acest eveniment,  pentru a discuta cu parteneri și organizații cu misiuni comune,  de a promova clădiri verzi și programe de finanțare ecologică.

Conferința va include sesiuni plenare cu reprezentanți la nivel înalt ai Comisiei Europene, orașelor și comunității investiționale. Proiectele își vor prezenta inițiativele de succes și de pionierat, de exemplu, în încurajarea schimbării la nivel local, cum ar fi: planuri și strategii durabile pentru tranziția energetică – finanțarea eficienței energetice în sectoarele public și privat și stimularea investițiilor în renovarea locuințelor.

Evenimentul va reuni orașe, industrie și instituții financiare,  pentru a face schimb de bune practici și soluții de succes la provocările comune. De asemenea, va oferi o mulțime de oportunități de networking.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin