Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Galeria Brăteanu vă invită joi, 18 mai 2023, ora 19:00 la deschiderea expoziției „INTROspect”.

Sintetizarea sinelui legată de tema autoportretului este direcția abordată de studenții Facultății de Arte și Design, Master Sculptură și Ceramică anul I, coordonați de Conf. Univ. Dr. Daniela Catona și Conf. Univ. Dr. Gloria Grati: Giulia Andronache, Elena Anghelina, Ruth Dobîndă, Mircea Grosu, Otilia Petrescu, Noemi Beatrice Poleac Dekany, Maria Popescu și Rebeca Ulici.

Tematica este abordată prin tehnici ceramice precum presarea în forme, modelajul liber, glazurarea, dar și prin inserții textile. Diversitatea de tehnici oferă o introspecție și asupra interpretării pluridirecționale, modelajele pornind nu doar de la o fizionomie, ci și de la trăiri interioare legate de autopercepția sinelui.

Gabriela Robeci

Mulțumim pe această cale celor care au sprijinit acest eveniment, Cramei Varvara din Silagiu, www.cramavarvara.ro şi domnului Gabriel Lungu manager al Agrotur Danubius din Gârnic, www.gernik.ro .
Vă aşteptăm cu drag joi, 18 mai, să îi cunoaşteți pe artisti şi să descoperiți o parte din opera lor recentă, la un pahar de vin sec, natural, nefiltrat, produs şi ambalat de Solartrak s.r.l. la Silagiu.
Spațiul expozițional este situat pe Strada Lucian Blaga Nr. 8, Timişoara.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share