09/12/2021

Generatia nascuta intre 1984-1995 cu Pluto in Scorpion

pluto

Daca te-ai nascut in intervalul anilor 1984-1995, ai un copil nascut in acest interval sau pur si simplu cunosti pe cineva care s-a nascut in aceasta perioada, atunci s-ar putea sa gasesti acest articol cel putin interesant.

Oamenii nascuti in aceasta perioada, il au pe Pluto in Scorpion. Majoritatea sunt “suflete batrane” care trec printr-o perioada numita “Noaptea intunecata a Sufletului” la o varsta destul de frageda. In timp ce acest lucru pare a fi devastator pentru cei care sunteti parinti sau rude, copilul vostru va iesi cu brio din aceasta perioada si va face parte din generatia care ne va conduce intr-o noua era a constiintei, cu o tendinta de a lucra in interesul umanitatii.

Chiar in acest moment, trecem prin Pluto in Capricorn (din 2008 pana in 2023), ceea ce inseamna ca vom fi martori la multe lucruri care se vor “prabusi”, precum economia, religia si guvernul, iar toate acestea ne vor oferi sansa de a reconstrui totul de la zero, de aceasta data, spre o evolutie constienta.

Pluto este cunoscut ca fiind “Distrugatorul” si nu se va opri din a ne oferi mereu provocari pana cand nu vom constientiza motivul pentru care anumite experiente se tot repeta. Exact la timp, in anul 2008, toti am fost martori la expunerea pedofiliei in biserica roman-catolica, guvernele lumii au devenit extrem de tiranice si in multe tari oamenii au inceput miscari revolutionare. Inevitabil, inainte de a face urmatorul pas spre evolutie, vom fi nevoiti sa facem un pas in spate. Intr-un timp extrem de scurt, ne vom uita in urma privind aceasta perioada ca fiind o perioada primitiva, un fel de “Epoca de Piatra”. Este foarte posibil ca pana in 2023 cand Pluto va iesi din Capricorn, sa vedem progrese uimitoare in tehnologie, inclusiv in sistemele de energie alternative, dar si cercetari in domenii mai putin exploatate, cum ar fi teleportarea.

Generatia tinerilor care sunt nascuti avandu-l pe Pluto in Scorpion vor fi cei care vor dezvolta si vor milita pentru astfel de sisteme si tehnologii.

Parintilor, dar mai ales bunicilor, le va fi foarte greu sa inteleaga prin cee ce trec acesti copii. Ca parinte, este foarte greu sa iti vezi copilul in suferinta, dar acest lucru face parte din “Noaptea Sufletului”, pe care o vor experimenta la o varsta destul de frageda. Aceasta perioada este de fapt o binecunvantare, cu toate ca in momentul in care se desfasoara, nu este deloc placut nici pentru copii, si nici pentru parinti.eyespace-550x372

Unii parinti sau adulti ii vor considera pe acesti tineri incapatanati, ceea ce poate fi adevarat, cu toate ca ceea ce ei invata in aceasta perioada este cum sa gaseasca solutii creative la niste probleme care deja exista.
Multi, probabil ca ii vor considera imaturi, din cauza faptului ca vor fi foarte atrasi spre lumea virtuala, petrecand mult timp pe internet sau jucandu-se. Cu toate acestea, ei vor fi cei care ne vor conduce spre urmatorul pas evolutiv spiritual. In cele din urma, ceva va face un “click” in interiorul lor, ca si cum anumite gene din ADN-ul uman considerat a fi “junk” (engl, “gunoi”) s-ar activa brusc.

Multi dintre parintii acestei generatii s-au nascut cu Pluto in Fecioara sau Pluto in Leu, asa ca este posibil ca ambii, parinti si copii, sa experimenteze aceasta perioada dificila impreuna. In momentul in care generatia copiilor cu Pluto in Scorpion se apropie de maturitate, ei deja au inteles ce se petrece in lumea pe care generatiile anterioare lor le-au creat – toata toxicitatea din aer, din mancare, vaccinuri si ideologii gresite. Cu toate ca nu doar aceasta generatie este cea care observa dezastrul creat, ei sunt cei care vor fi cei mai deranjati de realitatea inconjuratoare si vor incerca sa o schimbe.

Daca esti nascut cu Pluto in Scorpion, probabil ca deja ai avut parte de multe trairi si constientizari interioare. Probabil ca ai inceput sa iti pui intrebarea “Care este rolul sau sensul meu in aceasta viata?” la o varsta mult mai frageda decat parintii sau bunicii tai. In sufletul tau stii ca ai un rol destul de important pe parcursul acestei vieti, dar preferi sa nu ceri ajutorul nimanui deoarece consideri ca trebuie sa te descurci singur.

Phil Brown, de la Astro Future Trends a declarat, ” Generatia de astazi a celor nascuti cu Pluto in Scorpion, ii pot surprinde destul de neplacut pe adulti mai in varsta. Fiecare generatie are “rebelii” ei. Aceasta generatie este una provocatoare pentru cei cu Pluto in Leu (cei nascuti aproximativ intre anii 1939-1958), care ii catalogheaza ca fiind problematici si dificili.”
De multe ori parintii probabil ca iti vor spune ce e mai bine pentru tine, dar daca tie ti se pare ca nu este asa, te vei opune ideii lor si in acelasi timp, vei incerca sa gasesti intr-un fel sau altul un punct comun care sa aibe in vedere si nevoile lor. Cu toate acestea, lucrurile vor fi facute in conditiile impuse de tine, nu de ei. In alte cuvinte, recunosti faptul ca parintii tai au intentii bune, dar in acelasi timp, ei trebuie sa iti inteleaga si sa iti respecte alegerile, deoarece acestea te ghideaza spre adevarata directie a vietii tale.

Daca faci parte din generatia cu Pluto in Scorpion si esti nesigur de rolul tau, pune-ti intrebarea urmatoare: ” In conditia in care banii nu ar exista, ce as face cu viata mea?” Dupa ce te-ai distrat si ai calatorit, la un moment dat ti-ai dori sa faci ceva cu sens, asa ca o idee buna este sa iti dai seama ce anume iti ofera acea doza de entuziasm si care ajuta umanitatea in acelasi timp. Raspunsul se afla doar in tine.

Autor: Gregg Prescott, fondator si editor al In5D si BodyMindSoulSpirit. Realizeaza emisiuni saptamanale spirituale la radioul In5D si promoveaza conferinte spirituale, metafizice si ezoterice in Statele Unite prin evenimentele realizate de In5d. Gregg lucreaza acum prin colaborare cu Michelle Walling, CHLC, in a deschide o clinica holistica numit Alternative Holistic Healthcare (AHH) in Sarasota, FL avand diverse filiale bazate pe acest model in intreaga lume.

Articol relatat de constiintacolectiva.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share