Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Gimnaste din cluburile naționale în competiție la Deva

126 de gimnaste vor lua cu asalt Sala Sporturilor din Deva pe 28 și 29 octombrie pentru a stabili ierarhiile la Campionatul Național Individual al Junioarelor III, II, I.
Vor concura sportive cu vârsta cuprinsă între 9-15 ani de la 16 cluburi ( CSM Arad, SCM Bacău, CSȘ Bârlad, CS Dinamo, CSA Steaua, CSȘ Steaua, CSȘ Viitorul Cluj, CS Farul Constanța, CSȘ 1 Constanța, CSM Constanța, CSM Deva, LPS Deva, CSȘ Focșani, CSM Onești, CS Petrolul Ploiești, CSȘ 1 Timișoara).
Consiliul Județean Hunedoara a încheiat un parteneriat cu Liceul cu Program Sportiv „Cetate” Deva și va susține financiar acest concurs.
„Ne bucurăm să putem contribui la organizarea acestei competiții importante, care aduce la Deva sportive valoroase care reprezintă viitorul în acest sport. Este de datoria noastră să ne implicăm în organizarea campionatului național, având în vedere că Deva are tradiție în acest sport, a dat lumii numeroase campioane și trebuie să-și onoreze titlul de capitală a gimnasticii românești. Le mulțumesc consilierilor județeni pentru votul acordat”, a declarat președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor.
Campionatul Național Individual al Junioarelor III, II, I se va desfășura după următorul program:
Sâmbătă, 28 octombrie
9:25 – 11:05 Concurs individual compus Junioare III, Nivel 7
12:10 – 14:02 Concurs individual compus Junioare III, Nivel 6
15:10 – 17:02 Concurs individual compus Junioare II, Nivel 5 și 4
18:10 – 20:02 Concurs individual compus Junioare I, Nivel 3, 2 și 1
Duminică, 29 octombrie
10:00 – 12:20 Finale pe aparate Junioare III și II
13:45 – 16:05 Finale pe aparate Junioare I
La competiție vor participa și gimnaste de la BOPJ-uri și CNOPJ-uri, o parte dintre ele fiind componente ale programului “Țară, țară, vrem campioane!”, coordonat de Mariana Bitang și Octavian Bellu și finanțat de OMV Petrom.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin