Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Grădinița nouă din Cartierul Sagricom a fost finalizată

Grădiniță complet nouă în cartierul Sagricom, utilată și dotată, și încă un obiectiv de investiții cu finanțare europeană finalizat, a anunțat astăzi, Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.
 Proiectul, realizat în baza parteneriatului dintre Primăria Târgoviște și Ministerul Educației Naționale, a presupus construcția unui imobil P+E, care va găzdui 3 grupe de copii, imobil cu o suprafață desfașurată de 720 mp.
 Sursa de finanțare este reprezentată de Programul Operațional Regional Axa Prioritara 10, “Îmbunătățirea Infrastructurii Educaționale”.
 Edilul a mai spus că noua locație va funcționa în structura Grădiniței cu program prelungit „ALEXANDRINA SIMIONESCU GHICA” și au fost demarate procedurile de acreditare.
”Investițiile nu se opresc aici. În imediata vecinătate a grădiniței, va fi construită și o creșă.
 Mulțumiri domnului Corneliu Ștefan, președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, atât pentru prezența la conferința de presă de finalizare a lucrărilor, cât și pentru sprijinul constant acordat comunității târgoviștene!
Totodată, țin să le mulțumesc pentru prezență doamnelor Nicolăescu Ileana, inspector școlar general și Angela Morlovea, director al Grădiniței cu program prelungit „ALEXANDRINA SIMIONESCU GHICA”, beneficiarul acestei investiții”, a explicat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share