Grădinița nr. 8, Rază de Soare din Târgoviște – lucrări de reabilitare și modernizare

O altă investiție importantă pentru sistemul educațional târgoviștean se apropie de final, a precizat astăzi, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, pe pagina de social media.
Astfel, Grădiniţa nr. 8, „Rază de Soare”, cea mai mare gradiniță din județul Dâmbovița, face obiectul unui amplu proiect de reabilitare, modernizare, extindere şi echipare.
„Investiția, finanțată din fonduri europene, are o valoare de 12.736.052,70 lei (inclusiv TVA) și presupune reabilitarea integrală a celor două imobile existente, precum și construirea unei extinderi sub forma unei săli multifuncționale destinate desfășurării activităților de educație fizică, iar ocazional a serbărilor.
Totodată, se amenajează un loc de joacă modern, se reface spațiul verde și vor fi asigurate toate dotările necesare funcționării unității de învățământ preșcolar!
Dacă nu intervine nimic deosebit, la debutul anului școlar următor, copiii se vor intoarce „ACASĂ”, o casă însă modernă, complet transformată”, a mai adăugat edilul.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share