Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Grija Guvernului pentru sănătatea noastră și facerea de bine cu forța

caricatura-20130225145315

Grija Guvernului față de populație se manifestă prin legile emise constant de Parlament (în cazul României). Și după cât de bine îți este ca ființă umană într-o societate, îți dai seama și cât de mult te iubeste organul de conducere al țării….așa că dormi liniștit române (nici măcar imnul nu te trezește), Parlamentul și Guvernul lucrează pentru tine, să-ți fie bine.

Într-o societate sănătoasă, mersul lucrurilor ar trebui să fie ordonate ca într-un organism uman, unde organul de conducere este Conștiința ce dă impulsuri la inimă și aceasta le transmite creierului iar creierul le decodifică și dă mai departe impulsuri corpului prin sistemul nervos efectuând o acțiune exterioară. Dacă există Conștiință lucrurile se aranjeaza și funcționează în concordanța cu legile universului-Naturii. De aceea se spune, ascultă-ți inima, coboară creierul în inimă și astfel vei fi ghidat de Conștiință și nu de minte-creier care este un organ de traducere, sau cel puțin așa trebuia să fie, până a venit cineva și ne-a spus că nu inima trebuie ascultată ci mintea și au avut grijă ce tipare din exterior să introducă în ea.

În cazul unei societăți sănătoase,

organul de conducere cel mai important și sănătos ar trebui să fie inima, adică Parlamentul, care la rândul său ar trebui să fie legat de Conștiință (Dumnezeu) și să aibă Conștiență față de cele necesare corpului (adică poporul) și astfel să emită acțiuni-legi cu efecte de bunăstare a acestui organism. Dar ca și la omul modern, organismul de conducere (Guvernul) primește tipare-ordine din exterior (Parlamentul European) iar Parlamentul țării anexate, creează legi în concordanță cu aceste ordine, pe lângă care mai debitează legi în funcție de nevoile personale ale celor care le sponsorizează afacerile sau le-au asigurat locul în această instituție – de exemplu, legea absurdă a interzicerii consumului de sare naturală-neiodată sau a câinilor ciobănești care deranjau baronii internaționali ai lui Bilderberg veniți să distrugă și ultimul fond cinegetic existent în Europa.
Datorită situației prezente, Parlamentul pare însă total desprins de realitate și de nevoile organismului (poporul), plus că-i lipsește conexiunea la Conștiință (deci lipsit de Dumnezeu) astfel că emite legi conform ordinelor venite din exterior, în compensație emițând și pentru ei legi personale care să-i apere de popor…deci funcționează exact pe dos, contrar legilor Naturii iar asta duce doar într-o singură direcție, autodistrugerea..lucru care-l poate înțelege și cel mai slab om în ale filozofiei.

Astfel, vedem cum apar legi absurde,

care dirijeaza întregul popor, constrângându-l să se conformeze la cele dorite de o anumită grupare de putere din lume. Iar o astfel de lege ciudată, impusă recent, după cea a limitării câinilor ciobănești, este interzicerea tutunului-fumatului, spre ´´binele populației´´ (restul problemelor fiind deja rezolvate), pe care o leg de o lege anterioară la fel de absurdă- interzicerea cânepei. Aceasta este însă o lege impusă de U.E., care a devenit organul de conducere și al Romaniei din moment de ne-au anexat. Dar dacă această nouă conducere ar fi dorit binele României ar fi început cu impunerea alinierii salariilor românilor la cele europene și nu doar alinierii prețurilor la produse lor de desfacere…dar nu interesează pe nimeni cum o duc românii, ei sunt niște microorganisme care trebuie să cumpere marfa marilor concerne și să se supună legilor. Și deci e spre ´´binele´´ lor să stea departe de cânepă și tutun….dar oare cui folosește acest ´´bine´´ venit de la un organism european aflat in cădere liberă spre islamizare?
Este cânepa periculoasă, sau tutunul? Strămoșii noștri le-au cultivat din moși-strămoși fără să cadă în patima drogurilor, dimpotrivă existau nenumărate întrebuințări ale cânepei, inclusiv fumatul ei și este ridicol să vezi o bătrânică trimisă la închisoare pentru că a cultivat cânepă așa cum făceau părinții ei din vechi generații, și brusc această bătrână devine un pericol pentru societate așa că trebuie pedepsită…trăim într-o societate normală? În nici un caz, și numai o ființă artificială, un robot, o clonă, s-ar putea adapta la o astfel de societate din care în curând cuvântul Dumnezeu (dar nu și Allah) va fi interzis fiind asociat cu o boală psihică

Dat fiind situația actuală, doar n-o sa cred că guvernanții ne vor binele interzicând cânepa, cannabisul sau tutunul..

Ce au toate astea în comun?

Cum de U.E. este interesată ca romanii să nu mai fumeze, dar puțin îi pasă că mulți români trăiesc la limita sărăciei și mulți copii mici mor în casă de frig iarna? În organizațiile francmasonice europene nu se fumează fraților, sau mă înșel? Cei pe care i-am cunoscut eu, nu fumau și nici nu folosesc lucruri din cânepă, i-ar deconecta de la rețeaua energetică căreia-i sunt anexați, i-ar face să gândească pe cont propriu..dar nu este necesar să fumezi pentru a gândi pe cont propriu, se poate foarte bine și fără…însă după cum stau lucrurile se pare ca tutunul (după cânepă) devine pericol pentru cineva anume, și nu neapărat pentru oamenii-roboți ai sistemului.
În afară de faptul că fumul poate fi înecăcios în spații neaerisite, cine a studiat cultura șamanică originală, știe că șamanii intră în transă când fumează, sau mestecă o anumiă plantă, și mă refer la asta ca o unealtă de relaxare-degustare și nu obsesie la nervi…în realitate la șamani fumatul îi sprijină să intre în starea Alfa, locul unde Inconștientul comunică direct cu Subconștientul și de acolo cu Conștientul (pentru cine a studiat părțile subtile). Inconștientul este locul de unde vin idei, răspunsuri, observații profunde, vezi dincolo de aparențe și uneori chiar în câmpul energetic al celorlalți, iar acest efect de conexiune apare și la omul care nu are treaba cu șamanismul.

Atâta reclamă s-a facut împotriva fumatului

în ultimii 60 de ani încât s-a impregnat deja frica în memoria celulară cum că acestea aduc boli, ba chiar pe pachetul de țigări au plasat poze cu efect subliminal, adică dacă nu te ucide tutunul măcar pozele să te programeze să te termine psihic..este un abuz să folosești mesaje subliminale de influență, destul sunt folosite în reclame, emisiuni și știrile tv.
Dacă chiar voiau binele populației, interziceau și alcoolul care consumat în exces face cele mai mari ravagii în sistemul nervos central și automat în societate, interziceau filmele, jocurile și știrile violente, muzica satanică, reclamele mincinoase cu medicamente, publicitățile de credite bancare cu care au tras în capcană milioane de români între anii 2000-2010, interziceau parodia jalnică a târâtului de-a bușilea la moaște, etc…dar nu.. circul ramane, concernele BigPharma prosperă, la fel și alcoolul deși accizele sunt la fel de mari ca la tutun…

Apoi cânepa mai are un secret,

țesătura de cânepă se deteriorează greu în timp și amplifică câmpul de forță vital care în contact sau combinație cu curenții telurici tereștrii (existenți încă în regiunile unde Natura încă n-a fost prea contaminată de omul modern, și pe care caută să-i anihileze cu tot felul de construcții) formează un camp de protecție natural împrejurul corpului subtil nepermițănd minții umane să fie manipulată așa usor din exterior de sistemul de unde psihotronic prin care se induc tipare program – frica – nesiguranța – confuzia..dar altfel cum să se mai vândă hainele chinezești confecționate din material plastic care dau asupra corpului subtil exact efectul invers pe care îl dă cânepa? Dacă cultivi cânepă încalci legea, dacă încalci legea îți pierzi libertatea și o să porți stigmatul de pușcăriaș..apare deci frica de a pierde imaginea cu care te identifici în societate neștiind că adevaratele valori nu sunt cele dictate de bursa de valori artificiale create de mintea umană, ci cele care au fost intenționat ascunse-ignorate și sunt încă existente în Suflet, mult mai evident vizibile după moarte când o să aflăm cu adevărat cine și ce suntem..dar cum altfel să mai fie menținută frica decât prin ignoranță?
Toate creațiile artificiale împreună cu ocupațiile și obligațiile stresante exterioare au sădit o matrice a fricii în om, alimentată de știri și filme pline de violență, de reclame care îți introduc subliminal ideea că nu ești bun dacă nu ești aliniat cu sistemul exterior, că nu ești normal dacă nu ești parfumat cu parfumul X, că nu ai păr bun dacă nu folosești șamponul Y, că nu ești educat dacă nu ai diploma de la Z școală, că nu ești sănătos dacă nu consumi medicamentul XYZ..Mai ales medicamentele chimice, motiv pentru care la știri nu lipsește subiectul boală, accident, moarte, iar medicamentele (subliminal) te apără de moarte, ridiculizandu-i pe cei ce folosesc plantele ca remediu sau alte tehnici neagreate de sistemul medical impus oficial ca forță de decizie asupra sănătății tale.

Sistemului medical modern

atât de mult îi pasă de tine încât a decalibrat aparatura astfel ca valorile organismului tău să apară ca fiind în afara normelor oficiale de sănătate și deci ești bolnav tot timpul, deși nu tu ești bolnav ci sistemul în care ai fost crescut și educat, un sistem în care cineva a intervenit schimbând regulile naturii, cineva care se crede Dumnezeul creator al tău.
Dacă până acum s-au ocupat religiile să implementeze și să mențină matricea fricii în om, azi (deoarece mulți nu se mai supun religiilor) există televizorul, și curând și mediile on-line de socializare vor lua locul televizorului în caz că fugi de acesta. Astfel ești urmărit a fi supus cu frica, peste tot, frica de a pierde jobul, casa, copiii, libertatea, sănătatea, pâinea, viața, etc. Iar frica este cea mai puternică armă de control și fără să băgăm de seamă, ea s-a înscris în patrimoniul genetic inconștient, a devenit mentalitate, a devenit parte din matrice, un reflex interior încât nici nu-ți mai seama că o ai, devine parte din tine preia controlul și-ți trasează destinul luând decizii în locul Tău- Tu Cel care ești o celulă a Vieții, parte din Dumnezeu venită aici pentru a-ți exercita creativitatea în mod pozitiv răspândind Lumina ce îți este bază..dar nu mai știi asta, căci dacă ai ști ce și cine ești devii neinfricat precum dacii lui Zamolxe și nu ai permite unei sistem artificial, unui televizor, unui sistem robotizat să-ți înfrâneze potențialul.

 

Soare Severina

Distribuie acest articol Oficial Media
Share