Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Horoscop 1 septembrie 2016. Schimbări radicale în plan sentimental pentru TAURI

horoscop1Berbec
Energia zilei te predispune la oboseală și stres la serviciu. Poți preîntâmpina aceste aspecte, cu o atitudine pozitivă, planificându-ți atent activitățile și, la nevoie, apelând la ajutorul celorlalți. De reținut cele gândite, discutate sau petrecute astăzi, pentru că ecourile lor le vei resimți multă vreme de acum încolo. Vin vremuri noi în câmpul muncii!
Taur
Se întrezăresc schimbări radicale în plan sentimental, astfel că surprizele zilei pot fi din cele mai diverse și inedite. Ziua ar trebui memorată, indiferent că la prima vedere se petrec lucruri banale. Poate începe o idilă, poate intra în discuție un copil, dar cu siguranță îți vei schimba concepțiile și viziunea privitoare la iubire și implicațiile ei. Renunță la a cere prea mult de la alții!

Gemeni
O zi foarte importantă în plan domestic și familial! Rezervă momente pentru a fii alături de familie, acasă, pentru reevaluarea unor planuri necesare îmbunătățirii condițiilor de locuit. Revizuiește-ți atitudinea față de acest segment de viață și gândește-te cum ai dori să se desfășoare lucrurile de acum încolo. Sunt mari șanse de reușită, dacă îți asumi cele gândite!

Rac
Este posibil să simți o mare destabilizare mentală și emoțională, însă provocarea momentului constă în a lua o pauză de la iureșul cotidian și a-ți întoarce eforturile spre tine însuți. Gândește-te numai la aspectele frumoase din viața ta, bucură-te de cele realizate până acum și ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta. Schimbări în relațiile cu anturajul apropiat!

Leu
Noutăți financiare la secțiunea venituri din munca proprie! Se pare că ești pornit să muncești mult, însă cei dragi parcă se opun elanului tău sau doresc, în secret, să profite de pe urma câștigurilor tale. Revizuiește-ți relațiile, atitudinea față de bani și implicațiile lor! Strategiile financiare gândite acum vor da roade cel puțin un an de zile de acum încolo.

Fecioara
Zi mare pentru tine, astfel că ar fi bine să sărbătorești pe îndelete. Sunt momente excelente pentru trasarea planurilor noi, schimbarea atitudinii față de ceilalți și față de evenimentele vieții. Sigur că mulți ți se vor opune, dar operează toate schimbările de care nevoie, în mare taină. Cele gândite, dorite, asumate astăzi au șanse de reușită în viitorul apropiat.

Balanta
Ai nevoie de liniște, discreție, meditații interioare. Energia zilei este puternică, astfel că te poți simți obosit și confuz. Relaxează-te, evită spațiile aglomerate, oamenii zgomotoși și eforturile de orice fel. Sunt momente bune numai pentru tine și sufletul tău. Regândește unele planuri de viață și vizualizează felul în care dorești să fie viața ta de acum încolo. Și așa va fi!

Scorpion
Turnurile din relațiile cu prietenii sau protectorii din segmentul profesional te vor pune serios pe gânduri. S-ar putea să afli detalii picante despre aceste persoane, care brusc să te facă să iei decizii rapide. Contextul astral de astăzi te predispune la reevaluarea segmentului prietenilor și al persoanelor din anturajul profesional. Ar fi bine să asculți imboldurile primite astăzi.

Sagetator
Schimbări în plan profesional, în mod special în relațiile cu șefii și autoritățile! Fii prudent, deoarece ești tentat să te răzvrătești împotriva la tot și toate. Se întrezăresc situații bune la locul de muncă în viitorul apropiat, deci ar fi bine să ai răbdare și să-ți folosești surplusul enegetic în mod constructiv. Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit iremediabil.

Capricorn
O mulțime de gânduri năvălesc astăzi în mintea ta, fiindu-ți dificil să le disciplinezi sau să le înțelegi rapid. Procesul schimbării filozofiei de viață este lent, dar astăzi energia astrală impulsionează mult și sunt șanse să faci salturi evolutive importante. Totul este să fii deschis la nou și să ai încredere că Universul lucrează meticulos și perseverent spre bunăstarea ta.

Varsator
Se conturează schimbări în plan financiar, mai ales în ceea ce privește banii și bunurile comune cu alții. Dincolo de măștile cotidiene există motivații profunde vizavi de ceea ce se petrece în segmentul financiar. Folosește energia astrală de astăzi pentru regândirea unor posibilități de câștig și folosință a unor bunuri. Evită cheltuielile și investițiile de orice fel!

Pesti
Zi memorabilă pentru relațiile parteneriale! Atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare sau de afaceri apar modificări mai mult sau mai puțin vizibile. Există detalii ascunse, scopuri meschine ale unora, dar ai încredere că la momentul potrivit vălul mirific ce învăluie acum aceste relații se va destrăma ca prin minune.

Astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share